Volvo V60 (2020): Beoordeling, rijtest, prestaties

Prijs: 48.400 €
  • Exterieur Design
  • Prestaties
  • Interieur
  • Comfort
  • Veiligheid
4.7

Volvo V60 (2020) review en rating

Volvo V60 2020 heeft een ruime, elegante interieur, maar het was een belemmering voor ons infotainmentsysteem voor de wagenclassificatie, dat ingewikkeld en vervelend is voor het gebruik ervan.

Als je van een bepaalde leeftijd bent, herinner je je misschien nog wel de tijd voor de SUV’s, toen de treinen de facto de overhand hadden als familievoertuigen. Met crossover domineren de straten, zou je denken dat de trein de CD had verlaten, en in veel gevallen zou je gelijk hebben.

Een van de karren heeft voorkomen dat uitsterven is Volvo, die afkomstig is van een volledige herontwerp van vorig jaar. Een strak en aantrekkelijk interieur weg van de buxusachtige Volvo van vorig jaar, en er is ook veel techniek van deze tijd.

Volvo V60 2020 rijtest

Aangezien het aantal kopers van V60 is verminderd, veel kopers in een niche markt die de neiging om te zoeken naar alternatieven wat gebruikelijk is. Het siert Volvo dat de V60, die het comfort van een SUV op kundige wijze combineert met de rijdynamiek, gunstiger is dan de sedan, dus het is niet alleen anders, maar op de een of andere manier beter.

Zozeer als wij fans van de Volvo V60 zijn er ook nadelen aan verbonden. Dit jaar is de krachtigere T6-motor uit het programma verdwenen en daarmee ook de keuze voor de vierwielaandrijving. Als het aan ons lag, willen we ook een meer comfortabele en passende rijkwaliteit. Tot slot, een van de grootste hindernissen waar mee te maken heeft, is de beschikbaarheid. U zult waarschijnlijk geen nieuwe vinden in de showroom voor hun speciale bestelling.
Concreet kozen we de V60 als één van denieuwsteautos.be beste luxeauto’s voor dit jaar.

Is de nieuwe Volvo V60 een goeie auto?

Zoals veel Volvo’s biedt V60 een scherp interieur is vol met hoogwaardige materialen. Hij wordt standaard geleverd met veel hulpkenmerken voor de bestuurder, heeft een ruime zitplaats voor volwassenen en een handige lading maakt het gemakkelijk om de spullen te vervoeren. Hoewel het zichtbare high-tech infotainmentsysteem zichtbaar is, kan het lastig zijn om het tijdens het rijden te gebruiken.

Volvo V60 2020 rijtest review, rating, interieur

Als het op prestaties aankomt, krijgt hij gewoon een baan. De standaardmotor heeft voldoende kracht en de besturing is meer gedempt dan atletiek.

Wat kunnen wij zeggen over de motor prestaties?

T5-aandrijflijn van Volvo, die bestaat uit een 2.0-liter, turbogeladen I4-motor en automatische achttraps transmissie. Nee, u kunt Cross Country niet kopen met een krachtigere, turbogeladen en opgevoerde T6-motor. Maar u kunt ook geen standaard T5 met vierwielaandrijving kopen.

Volvo V60 2020 motor prestaties

Met 250 pk en een koppel van 258 pk voelt Volvo de T5-opstelling goed aan in de V60 Cross Country. Eigenlijk geef ik de voorkeur aan deze motor boven een complexere opstelling T6 en T8 in andere Volvo’s. Extra Volvo vermogen van de rijtest in T6-motor is mooi, maar met een turbolader en supercharger die de slachtoffers helpen, is er vaak een vreemde uitbarsting van vermogen op vreemde plaatsen in het toerentalbereik. In plaats daarvan biedt de T5 met alleen de turbo een voorspelbare klap, Volvo kan maximale koppel van 1.800 toeren per minuut bereikt . De Cross Country met vierwielaandrijving kan meer te dragen hebben dan de T5 met voorwielaandrijving, maar Volvo zei dat hij net iets langzamer was bij het accelereren vanuit stilstand. Volvo kan 100 km/u  in een respectabele 6,8 seconden bereiken.

Volvo V60 2020 motor

Volvo EPA de brandstofbesparingsgegevens zullen niet beschikbaar voor verscheidene maanden zijn, maar verwachten dat het Kruispuntland om een weinig minder dan 38  km per gallonstad, 6.5 l/100 km weg en 8.4 l/100km gecombineerde classificatie van de norm T5 terug te keren. Dat gezegd hebbende, hebben vele personeelsleden Roadshow probleem dat het raken van nummer EPA-uitgeruste Volvo T5 andere, zodat zoals altijd, uw afstand in km kan varià “ren.

Hoe ziet het interieur eruit?

Er kunnen vijf personen in. Het voldoet aan de normen van de rest van de Volvo stal met enkele van de meest comfortabele interieur stoelen op de markt. Volvo bestuurder en bijrijder hebben veel ruimte, en de achterbank biedt veel ruimte voor volwassenen hogerop om te gaan liggen en comfortabeler te rijden.

Volvo V60 2020 interieur

De voorstoelen houden je stevig op je plaats wanneer je enthousiast rijdt en de optionele voorstoelen voorin hebben een betere zijdelingse versterking voor meer steun volvo. U kunt verend voor subtiliteiten zoals geventileerde en masserende voorzetels, maar ook voor kleine accenten zoals elektrisch verstelbare zijsteunen, elektrische Volvo interieur voorzetels voor de dijverlenging en krachtige lendensteunen.Er zijn twee complete sets LATCH-connectoren voor de autostoel op de achterbank buiten deze V60, en de tuien op de achterbank. Het onderste anker bevindt zich achter de kunststof flappen aan de onderzijde van de rugleuningen en is zeer eenvoudig te bevestigen met de riemen van de autostoeltjes. Duidelijk gemarkeerde en gemakkelijk te gebruiken koordankers.

Volvo V60 2020 interieur passagiersruimte

Volvo interieur zit vol met hoogwaardige materialen en de cabine is strak vormgegeven. Houten accentuering die bij deze prijsklasse past, en voorzieningen zoals standaard lederen bekleding in pluche verhogen de aantrekkelijkheid. Interessant is dat u zich van de huid af kunt houden en dat het patroon van geruite stoffen bekleding uniek is. Sommige critici zeiden dat het mooi was en goed paste bij de auto.

Hij biedt ongeveer 23 kubieke meter laadruimte in achter de tweede rij stoelen, Volvo breidt bijna 51 kubieke meter uit met de achterste rij neergeklapt in V60. De cijfers zijn ongeveer gemiddeld voor een wagen. Het is gemakkelijk om zware voorwerpen als lage laadvloer in te laden, en een grote luikopening en breed. Bovendien kunt u met boxy shape gemakkelijker goederen vervoeren.

Volvo V60 2020 ruimte

Hij wordt standaard geleverd met Volvo Sensus infotainment systeem. Ziet er cool uit, met een 9-inch verticaal aanraakscherm dat het grootste deel van de middenstapel in beslag neemt, maar het zal waarschijnlijk even wennen zijn. eenvoudige commando’s vereisen meerdere stappen, en de bediening van het algemene, zelfs als de klimaatregeling via het aanraakscherm gebeurt.

Standaard Android Auto en Apple smartphone integratie CarPlay bieden een alternatief voor de originele Volvo infotainment interface. Standaard voorzieningen zijn onder andere een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel, 10 luidsprekers stereo, satellietradio, een panoramisch schuifdak en een automatische klimaatregeling met twee zones. Opties zijn onder andere een automatische klimaatregeling met vier zones, navigatie, 14-luidsprekers Harman Kardon premium stereo en een 15-luidsprekers Bowers & Wilkins premium stereo.

Hoe veilig is hij?

Volvo Waarschuwt u als een ander voertuig zich verstopt in uw blinde vlek en laat u weten of er iets op u afkomt dat u weer dat u snel kunt reageren.

National Highway Traffic Safety Administration als het Insurance Institute for Highway Safety is getest op ongevallen en veiligheid.

Hij biedt een grote aanvulling op de actieve veiligheidstechnologie standaard in Volvo. Ze zijn allemaal voorzien van een waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook, een waarschuwing voor het volgen van de rijstrook, een waarschuwing voor een aanrijding naar voren, voetgangerdetectie, geavanceerde noodremming, vermindering van het vertrek op de weg, beperking van de gevolgen van aanrijdingen, herkenning van verkeersborden en achteruitkijkcamera.

New Volvo V60 R-Design

Optioneel zijn onder meer parkeersensoren voor en achter, bewaking van de dode hoek, waarschuwingskruisingen achteraan, automatisch achteruitrijden bij noodremming, een display met head-up display, een parkeercamera met zicht rondom, adaptieve verlichting, automatisch grootlicht, adaptieve cruise control en automatische parkeerhulp.

Zoals de meeste Volvo-modellen kunt u de V60 uitrusten met Pilot Assist. Dit bestuurdersassistentiesysteem regelt de snelheid van het Volvo ten opzichte van anderen om u heen en zorgt voor een stuurinput om u gecentreerd op uw rijstrook te houden. Ondanks de naam, niet de modus van de Pilot Assist (semi- of volledig autonoom rijden). De bestuurder is altijd volledig verantwoordelijk voor de veilige bediening van het voertuig.

Volvo komt ook met de optie om botsingen te voorkomen in de stad.

Hij Waarschuwd u bij een botsing met voertuigen, voetgangers, fietsers of dieren en remt als de bestuurder niet tijdig reageert.

Hoeveel zou hij kosten?

De kostprijs van de nieuwe Volvo V60 Begint vanaf 48.400 €.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: