Volledige Elektrische Fiat 500 (2020)

Nieuwe Volledige Elektrische 500 zal fiat in 2020 zitten op het platform op maat elektrische auto’s, volgens Fiat Ceo Olivier Francois, met hetzelfde platform zou kunnen worden gebruikt als het concept Centoventi nieuwe Panda-geïnspireerde maken productie. Electrische 500 zal een belangrijk onderdeel zijn van de transformatie van Europa tot een merk dat Fiat zich richt op kleine stadsauto’s die geëlektrificeerd zijn.

A view from the rear of the 2019 Fiat 500e of the charging port with a charging cable plugged in.

Officiele: 500E Fiat (2020)

500 Fiat is een auto-ongeluk, de laatste die wordt bevestigd voor de toekomst, volledig elektrisch. En het komt eerder dan u denkt. Fiat-CEO Francois Olivier heeft verteld dat hij volgend jaar op de Fiat-stand op de Geneefse autoshow 500 nieuwe EV’s zal onthullen.

Een merkwaardige stap, want de 2019 ster van de beurs is een schattig boxy Fiat-concept, Centoventi – in wezen een nieuwe, volledig elektrische Panda? Daarom zei Olivier dat het aannemelijk is.

“Als autofabrikant hebben we er collectief over nagedacht om mensen een keuze te geven uit een 200 km bereik, omdat we niet durven zeggen dat het 100 km bereik te laag is – het klinkt te laag. 200 km is een compromis, en hoewel 400 km goed is, is het duur. Als je een premium en dure auto hebt, is er iets perfect, maar je zult Tesla niet zien met het basismodel van het assortiment. Het is zinvol om het beste aanbod te maken en het in te bedden in een premium auto kosten. Dat is hoe we met de 500 gaan. ”

Dus, het zal elektrisch zijn, premium kosten, en de afgewerkte versie, de productie-klaar om te worden onthuld in 364 dagen.

Hoeveel? Nou, Olivier zegt dat het de bedoeling is om tegen het einde van wat de mensen nu voor 500 euro betalen, een te hoge prijs te vragen. Hij legt uit: “De prijs van de natuurlijke ingang van het B-segment bedraagt € 15-16, maar meer dan de helft van de Fiat 500’s die in 2018 werden verkocht, kostte € 22 tot 24.000. De prijs van de natuurlijke ingang van het B-segment is € 15-16, maar meer dan de helft van de Fiat 500’s die in 2018 werden verkocht, kostten € 22 tot 24.000,-. “Daar streeft Fiat naar een prijs van 500 EV.

Hoewel de nieuwe 500 fiat 2020 alleen elektrisch zal zijn, bevestigt Olivier 500 dat er nog steeds naast hem verkocht zal worden, met benzinemotor. Hij stelt voor dat er meer upgrades komen om de auto fris te houden, zolang hij maar verkocht kan worden. Het is een 12 jaar oud ontwerp onder de auto.

Fiat maakte al eerder een elektrische 500e, die gebombardeerd werd. Het was zo’n verliezer, Fiat-baas Sergio Marchionne en hij drong er publiekelijk bij de mensen op aan hem niet te kopen, om het bedrijf geld te besparen. Hopelijk is daar een deel van de harde lessen geleerd. De auto is voorwielaangedreven, maar we konden het niet laten ons af te vragen of de nieuwe auto de achterkant van de machine, de originele lay-out van deze Cinquecento achteraandrijving, zal kopiëren.
“Alsjeblieft, je moet me iets te onthullen volgend jaar, of zal een zeer korte persconferentie zijn,” lacht François. Hij geeft alleen toe dat het eindproduct “zeer trouw zou zijn aan de oorspronkelijke geest van 500”. Hmm. We wedden dat we achteraan rijden.

Interieur van 2020 Fiat 500e

Hoe zit het nu met de Abarth 500 Batterij? Een 500 naar ‘belachelijke modus’ om de nieuwe Mini Cooper S E’s aan te nemen? Francois was enthousiast, maar niet toegewijd.

“In het koppel van een elektrische auto gek, en je hebt een onovertroffen acceleratie. Ik zeg niet dat er een elektrische Abarth 500 zal komen, maar laten we zeggen dat ik het geweldig vind [het idee]. Het wordt een leuke stadsraket om in te rijden! ”

Op dit moment is 500 een grote geldspinner voor Fiat geworden en brengt veel plezier twee retro voor onze wegen. Gedachten over het zal volledig elektriciteit hieronder zijn als u wilt ….

De nieuwste auto’s

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: