Officieel: Volkswagen Golf 8 2019 (2020

Volkswagen Golf 8 2019, aftelklok voor de opening van een achtste generatie Golf 8 ging gewoon naar nul, zoals een volledige galerij op het internet.

De foto’s zijn geplaatst door een motor Elpais, en ze tonen de auto als geheel. Het resultaat is vrij knap, en dit zou niet al te verrassend moeten zijn, omdat spionagefotografen in het verleden een prototype in de doofpot hebben gevangen.

De voorkant is direct herkenbaar, maar de ontwerpers hebben een aantal wijzigingen aangebracht. De geheel nieuwe koplampen en toont een strak design en stijlvolle dagrijverlichting. Daartussenin bevindt zich een gereviseerde grille die kleiner lijkt dan voorheen en is voorzien van een prominent Volkswagen-logo.

Golf 8 design

Volkswagen Golf 8 2019, een evolutionaire benadering van styling verwachten – een gebaar dat ver teruggaat tot het oorspronkelijke model dat in 1974 op de markt kwam.

De meest in het oog springende verandering is de nieuwe gestroomlijnde voorvork en motorkap van de nieuwe gestroomlijnde auto’s, zoals de beluga walviskop. Het is ontworpen om voetgangers te beschermen tegen de interne harde klappen als ze het geluk hebben dat ze een klap krijgen.

Een andere impuls voor de redding zal komen in de vorm van LED-verlichting. Vroeger werden ze alleen standaard aangeboden op de topmodellen, maar nu worden ze waarschijnlijk in het assortiment geïnstalleerd, zodat alle kopers kunnen profiteren van hun zuiver witte licht. Zo kunt u verwachten dat ook een high-spec auto’s een stapje verder gaan: ze zullen worden aangeboden met LED Matrix die meerdere computergestuurde LED-lampen individueel kan worden uitgeschakeld. Zo kunt u ook in het verkeer uw volledige lichtstraal gebruiken.

Volkswagen achterkant design

Daaronder ziet u een onderbumper die bedoeld is om de luchtstroom rond de voorwielen van Volkswagen vloeiend te laten verlopen, waardoor de efficiëntie licht toeneemt.

De voorzijde van de auto, in profiel, zal direct herkenbaar zijn als een VW Golf dankzij designelementen zoals een vouwbare, getrapte loopneus naar achteren langs de carrosserie en dikke pilaren tussen de achterruit en de voorruit. Beide zijn ontworpen om de auto er solide en duurzaam uit te laten zien – de belangrijkste verkoopwaarde van Golf.

Zelfs de meest eenvoudige auto krijgt een subtiele achterspoiler, die is ontworpen om het brandstofverbruik op de snelweg te verlagen. Slanke LED-achterlichten worden standaard achterin geleverd. Het ontwerp van de achterbumper hangt af van het model dat u kiest: de instapmodellen zijn eenvoudiger van ontwerp, terwijl de sportieve auto R Line een diffuser achteraan krijgt om te doen alsof.

Volkswagen Golf 8 2019 interieur

Om te zien, de belangrijkste wijzigingen die zullen worden gemaakt voor Volkswagen Golf 8 2019, kunt u wilt misschien overslaan naar buiten en sprong achter het stuur omdat de binnenkant waar de echte revolutie zal gebeuren. Zoals je kunt zien aan deze schets van Volkswagen, zal zelfs het basismodel komen met een scherm infotainment grote centrale zal worden uitgerust met Apple CarPlay en Android Auto als standaard – zodat u kunt gebruik maken van het navigatiesysteem van uw telefoon op een groot autoscherm – en het aanbieden van de volgende generatie stem activering die daadwerkelijk gesproken commando’s kan begrijpen.

Golf 8 interieur

Als je die extra’s uitgeeft, kun je één centraal infotainmentscherm inwisselen voor twee grote schermen die van achter het stuur naar het midden van het dashboard zweven. Deze systeemupgrade van het digitale instrument binnacle zal in staat zijn om een groot navigatiebeeldscherm achter het stuurwiel weer te geven, terwijl het centrale touchscreen uitgerust zal zijn met technologie die ervoor zorgt dat auto’s dingen kunnen doen zoals het vinden van een parkeerplaats in real-time.

Dezelfde verbonden diensten zullen betekenen dat u in staat zal zijn om Volkswagen te vergrendelen en te ontgrendelen, het navigatiesysteem te updaten en het brandstofniveau op afstand te controleren met behulp van de applicatie op uw telefoon.

Door de kleuren weer te geven die worden gebruikt om de meeste functies van de auto te bedienen, zal het dashboard grotendeels vrij zijn van conventionele knoppen – waardoor de weg vrij blijft voor de trimstukken zijn duur en kunnen sfeerverlichting die de auto meer premium aanvoelt. Verwacht een zeer hoge kwaliteit plastic met zachte materialen en inktvisachtige gebruikt voor alles in uw ooglijn.

Motor Prestaties?

Volkswagen zal de eerste zijn die een milde hybride technologie aanbieden in Golf 8, zelfs op een regulier model, met een 1,0-liter driecilinder turbo benzinemotor met een 1,5-liter turbo van 1,5 liter en een 48V-systeem dat de auto meer vermogen zal geven bij het uitrollen of remmen. Deze motor zal gebruik maken van de cilinderuitschakelingstechnologie om brandstof te besparen – door de helft van de motor te laten rusten wanneer er geen extra vermogen nodig is. Als u echter brandstof wilt besparen, zult u nog steeds het dieselmodel willen  en VW zou een nieuwe 2.0-liter motor moeten ontwikkelen die een krachtige, op tolwegen rijdende motor biedt en een uitstekend brandstofverbruik heeft.

rijtest

Wellicht nog belangrijker is het feit dat u kunt rekenen op Volkswagen golf 8 2019 intelligente technologieën die de motor zeer schoon maken om te voldoen aan de strenge nieuwe emissienormen. Ook snelle GTI-modellen zijn op de weg, maar een paar maanden later worden er met 255 pk en 290 pk versies verwacht. De meeste Golfs zullen voorwielaandrijving zijn, maar verwachten dat de Golf R met een hogere actieradius dan de Golf R standaard een vierwielaandrijving en een DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling met zeven versnellingen krijgt.

Volkswagen zal ook profiteren van de geheel nieuwe handgeschakelde versnellingsbak, de claimmaker zal de voertuigemissies en het brandstofrendement tot vijf procent verhogen in Golf 8 2020.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: