OFFICIEEL: Nieuwe Volkswagen CADDY 2020

We houden van kleine busjes, of ze nu ontworpen zijn voor passagiers of voor het vervoer van spullen. Ze behouden zo veel van de kern van een merk, in tegenstelling tot de grotere ladingsladers, en de aankomende nieuwe Volkswagen CADDY 2020 is daarop geen uitzondering.

VW blijft de Caddy 2020 ontwikkelen omdat spionagefotografen verschillende prototypes hebben vastgelegd die in de buurt van de poolcirkel worden getest.

Gekleed in zware camouflage heeft de herontworpen bestelwagen een geheel nieuw front dat overeenkomt met dat van de komende T7. Details zijn moeilijk te onderscheiden, maar het lijkt erop dat het model een slank raster heeft dat zich boven een dunne luchtinlaat bevindt en hoekige koplampen met stijlvolle dagrijverlichting.

De rest van het model is vrij evolutionair omdat het zijn vertrouwde vorm behoudt. Ondanks dit gevoel van déjà vu heeft het busje een meer traditionele schouderlijn en gestroomlijnd koetswerk. De kas is ook nieuw omdat hij kortere achterruiten heeft die tegen de D-stijl aan schoppen.

Ontwerp en motor Prestaties, plus de badge, maken de Caddy populair, dus we zullen ons richten op die in ons verhaal. In de eerste plaats heeft het nieuwe gezicht enkele geometrische koplampen, die anders zijn dan de rest van de VW-familie, zelfs de aankomende T7 Transporter. Ze lijken een beetje op de RS6, die ze op zijn beurt weer van de A7 leent.

OFFICIEEL: Nieuwe Volkswagen CADDY 2020

De rest van het voertuig is nog steeds vrij vierkant, ontworpen om het draagvermogen te maximaliseren boven de aantrekkingskracht van de stoeprand. Maar sla wat Golf R bumpers op deze baby en ze zal er interessant uitzien.

Gebaseerd op wat we tot nu toe gezien hebben, wordt de 2.0 TDI de hoofdmotor, die 90, 116 of 150 pk biedt en gekoppeld is aan een optionele DSG. Sommige van deze configuraties zouden een mild-hybride systeem kunnen hebben toegevoegd. Uw andere optie zou een 1.0 of een 1.4 TSI kunnen zijn met dezelfde eco-technologie die op de Golf 8 staat, misschien zelfs een EV, aangezien de wetgeving iedereen op dat pad duwt. De 35,8 kWh batterij van de e-Golf lijkt hier het beste te zijn.

 

 

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “OFFICIEEL: Nieuwe Volkswagen CADDY 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: