Officieel: Nieuwe RENAULT ZOE RS 2020

Terwijl de vernieuwing van de Renault Clio RS in gevaar is, is het gerucht dat de sportieve variant van nieuwe Renault Zoe RS 2020 deze zal vervangen.

Zoals we weten, kleine sportvrouwen zijn in de schijnwerpers, wordt bedreigd door steeds strengere normen en malus blijft toenemen, vooral met de nieuwe schaal treedt in werking op 1 januari. Een zeer ongunstige omgeving voor de dynamische bevolking van de stad en de compacte auto’s, waardoor producenten nu hard aan het denken gaan omdat ze steeds minder geneigd zijn om hun bod te vernieuwen. Dit geldt met name voor Peugeot, dat enkele dagen geleden het einde van de GTi-badge in het gamma bevestigt en aangeeft dat het geen sportieve versie van de nieuwe 208 in de thermische variant zal bieden. Maar het grootste deel van deze vraag is niet alleen het grootste deel, want Renault kan ook niet voorzien in de nieuwe Clio RS-versie.

Hoewel niets is nog officieel aangekondigd, geruchten gang al voorgesteld deze mogelijkheid, hoewel Renault leek niet erg optimistisch. En terecht, in een interview met AutoExpress, zei Vice President van Product Planning Ali Kasai: “Vandaag de dag zal de Clio RS zeer geavanceerde technologie vereisen om de CO2-uitstoot te verminderen, en om het prestatieniveau te behouden dat nodig is voor het type voertuig, zal het nodig zijn om meer klanten te vullen, waardoor auto’s betaalbaar worden, op dit moment, en zelfs als we van sportauto’s houden en ze deel uitmaken van onze geschiedenis, vinden we geen oplossing voor dit probleem. “Niet erg prettig dus, maar het lijkt erop dat Renault niet klaar is om het high-performance model te verlaten.

Elektrische oplossingen van nieuwe Renault Zoe rs 2020

Wat als het diamantmerk zich richt op elektriciteit? Terwijl de geruchten de ronde doen over een sportieve versie van de E-208 ter vervanging van de GTI, kan Renault dezelfde strategie toepassen in zijn gamma. En niet voor niets spreken journalisten over de ontwikkeling van Reanult Zoe in 2020 AutoExpress RS om indirect de vorige Clio RS te vervangen. Deze sportieve versie zou dan gebaseerd kunnen zijn op het concept van e-Sport, dat met groot succes is bekroond door de fans van het merk en de pers. Ter herinnering, het is uitgerust met een elektrische motorisering 100% ontwikkelen 460 pk, die het mogelijk maakt voor de uitoefening van 0 tot 100 km / h in slechts 3,2 seconden.

Als het project, dus het lijkt haalbaar, autonomie blijft een groot probleem bij de lancering van dit potentiële Zoé RS. Volgens Kassai “Renault Sport is een serieuze speler, dus als we deze auto maken, moet hij efficiënt zijn. Maar als hij slechts een ronde kan doen en vervolgens moest gaan naar het laadstation, niet wat we willen doen.”. Dit zal een beetje meer geduld vergen om meer te leren, terwijl merkingenieurs oplossingen vinden voor verschillende problemen met betrekking tot elektrische aandrijving.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: