OFFICIEEL: NIEUWE BENTLEY BACALAR (2020)

Bentley Mulliner heeft deze week de gloednieuwe Bacalar 2020 in het huis van Bentley in Crewe, Engeland, onthuld. De zeldzaamste tweedeurs Bentley van de moderne tijd, en de ultieme uitdrukking van tweezits-, luxe in de open lucht, vormt deze definitieve Grand Tourer het speerpunt van een terugkeer naar de carrosseriebouw van Bentley Mulliner – de oudste carrosseriebouwer ter wereld.

OFFICIEEL: NIEUWE BENTLEY BACALAR (2020)
Er worden slechts 12 exemplaren van dit opvallende model in beperkte oplage gemaakt, dat garant staat voor zeldzaamheid en exclusiviteit, en dat de hoogste luxe en adembenemende prestaties biedt. Bacalar kijkt naar de toekomst op maat gemaakte luxemodel – elk model wordt in de werkplaats van Bentley Mulliner in Crewe met de hand gemaakt, volgens de persoonlijke smaak van de individuele klant.

OFFICIEEL: NIEUWE BENTLEY BACALAR (2020)

Auto van $2 miljoen met een binnenbekleding die is gemaakt van bomen die 5.000 jaar geleden zijn gevallen.

[adinserter block=”1″]

Naam BACALAR

De Bacalar is vernoemd naar een meer op het schiereiland Yucatan in Mexico dat bekend staat om zijn prachtige natuur. Terwijl het enige gelijkenis vertoont met de converteerbare Bentley Continental GTC, deelt de Bacalar geen van zijn carrosseriedelen met die auto, behalve de deurklinken, zei Bentley.

OFFICIEEL: NIEUWE BENTLEY BACALAR (2020)

BACALAR (2020) motorprestaties

De vierwielaangedreven Bentley Bacalar 2020 wordt aangedreven door een 650 pk sterke 12-cilinder motor en heeft een achtversnellingsbak. Meestal gaat het vermogen naar de achterwielen, maar bij verlies van tractie kan het ook direct naar de voorwielen worden gestuurd.

OFFICIEEL: NIEUWE BENTLEY BACALAR (2020)

Tot slot onderscheidt de auto zich ook aan de mechanische kant door de W12 6L twin-turbo over te nemen van de Continental GT en het vermogen te verhogen van 635 naar 659 pk (nog steeds met 900 Nm koppel).

Nieuwe Interieur

Het interieur is gemaakt van bomen die al meer dan 5000 jaar op natuurlijke wijze bewaard zijn gebleven in de rivieren, meren en veengebieden van East Anglia in het Verenigd Koninkrijk. De veroudering van vijf millennia in natte grond heeft het hout een duidelijke zwarte kleur gegeven. Na het ontginnen van de aarde werd het hout in zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden gedroogd om rotting te voorkomen en tegelijkertijd zijn natuurlijke uitstraling te behouden, aldus Bentley.

OFFICIEEL: NIEUWE BENTLEY BACALAR (2020)

De inzetstukken voor de zitting, de rugleuningen en de zijkant van de hoofdsteunen zijn gemaakt van natuurlijke wollen stoffen, terwijl de Wilton-geweven zuiver wollen hoogpolige tapijten de look compleet maken. Als laatste stap wordt de auto gebundeld met een bijpassende set bagage, waarbij gebruik wordt gemaakt van hetzelfde borduurwerk als op de stoelen.

autoverzekering afsluiten

[quads id=1]

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering berekenen bij Corona Direct, Touring Verzekeringen, AXA, Allianz, Baloise, Vivium, Fidea, Athora, Optimco en Aedes

Snel en eenvoudig jouw autoverzekering van nieuwe Opel insignia GSI 2020 berekenen? Bereken dan via Verzekeringen in enkele minuten tijd de beste prijs voor je autoverzekering.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

%d bloggers liken dit: