OFFICIEEL: HYUNDAI SANTA CRUZ 2021 PICKUP

Hyundai

OFFICIEEL: HYUNDAI SANTA CRUZ 2021 PICKUP

Hyundai Santa Cruz pick-up zal de productie in 2021 starten.

Hyundai’s aan de ene kant weer, aan de andere kant is het lot van Hyundai’s pick-up truck verzegeld. Het Zuid-Koreaanse bedrijf bevestigde dat het het model in Montgomery, Alabama, zal bouwen, beginnend in 2021, wat betekent dat de verkoop waarschijnlijk in het modeljaar 2022 zal beginnen.

OFFICIEEL: HYUNDAI SANTA CRUZ 2021 PICKUP

Het feit dat de Hyundai Santa Fe ook in deze fabriek wordt gebouwd, suggereert dat de productie van Santa Cruz sommige onderdelen kan delen met die middelgrote crossover. Wij denken dat het zal een soortgelijk type voertuig als de Honda Ridgeline, die zelf is mechanisch vergelijkbaar met de Honda Pilot crossover.

Hyundai Santa Cruz is een compacte unibody pickup gericht op kopers die een truck in een kleiner pakket nodig hebben. Eerder dit jaar hebben we gezien dat het ontwerp van Santa Cruz aanzienlijk is veranderd, wat betekent dat ze afgeleid zijn van de huidige generatie Tucson compacte SUV’s die zijn gedumpt.

Het is redelijk om aan te nemen dat de styling de afgelopen vier jaar aanzienlijk is geëvolueerd. Hyundai’s team van stylisten heeft de designtaal van het bedrijf in een andere richting gegooid, met modellen als de nieuwe Sonata 2020 die de kop van het bedrijf hebben doen draaien.

Hoe de truck er ook uitziet, het klinkt alsof de truck tegemoet komt aan avontuurlijke kopers die op zoek zijn naar een robuuste pendelaar waarmee ze in het weekend de paden kunnen betreden.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “OFFICIEEL: HYUNDAI SANTA CRUZ 2021 PICKUP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: