NIEUWE VOLKSWAGEN GOLF R komt in 2020 uit

Volkswagen’s assortiment is geëvolueerd. Een groeiende nadruk op EV’s betekent dat auto’s zoals de Beetle geliefden, en meer niche zoals Golf Alltrack en SportWagen, al lang verdwenen zijn. Maar zij zijn niet de enigen. In een nieuw rapport staat dat de huidige Golf R voor het einde van het jaar de bijl zal krijgen.

Volkswagen Motor Authority bevestigde dat de nieuwe Golf R een optie in de Europa voor 2020 zal zijn. Een woordvoerder van Volkswagen heeft het rapport geverifieerd, vertelde Motor1.com in een e-mail: “Met de Wolfsburg fabriek ter voorbereiding van de overgang naar de volgende generatie van het Golfmodel, zal de Golf R een korte onderbreking nemen alvorens terug te keren als MK8. ”

Voor nu, zal een andere iteratie van de nieuwe Golf 7 blijven rond voor 2020; Golf Value Edition, e-Golf (in SE en SEL Premium trimmen), en GTI (in SE en SE rangen) zal beschikbaar zijn in de VS voor het nieuwe modeljaar. Maar dat betekent zeker niet dat de Golf R nooit meer terugkomt.

In mei, bevestigt dat de nieuwe MK8 VW Golf R en GTI de enige twee opties op de vijfdeurs zijn die beschikbaar zijn in prototypes. Helaas zullen de kopers niet in staat zijn om de MK8 standaard Golf en Alltrack of SportWagen in handen te krijgen, zoals eerdere rapporten hebben bevestigd.

Als het waar is, nemen we afscheid van de heetste VW Golf – met meer dan 288 pk – en wachten we later dit jaar op de komst van de nieuwe Golf 8. De details van de aandrijflijn van de nieuwe Golf blijven verzegeld, maar we weten dat de nieuwe Golf standaard voorzien zal zijn van LED-lampjes, een volledig digitaal instrumentcluster, rijstrookassistentie en een 8,25-inch touchscreen in de middenconsole.

Volgens berichten zal de nieuwe Golf 8 in oktober van dit jaar zijn debuut maken in de nieuwe golffabriek in Wolfsburg, Duitsland.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

%d bloggers liken dit: