Nieuwe Volkswagen Golf GTI 8 2020

De machtigste Nieuwe Volkswagen Golf GTI 8 2020 zal meer dan 300 pk hebben.

Volkswagen heeft aangekondigd om met de grote kanonnen vroeg genoeg uit te komen met de grote kanonnen, omdat de totale prestaties van de vier versies van Nieuwe Volkswagen Golf Gti 8 in 2020 zullen worden uitgebracht. We weten al een tijdje van de GTI en de R, maar waren nogal verbaasd om te horen dat de GTI-baangerichte TCR ook volgend jaar wordt geïntroduceerd. Misschien nog interessanter is het feit dat GTD-diesel een nieuwe generatie zal meemaken, wat eens te meer bewijst dat de VW-groep ook na een rommelig schandaal nog steeds een zwak heeft voor dieselmotoren.

Volkswagen zegt dat de krachtigste Golf GTI 8 meer dan 300 pk zal hebben. Er wordt gesproken over het 4×4 Drive model R, waarvan is bevestigd dat het de 2.0 TSI ontvangt. Jost Capito, hoofd van VW performance car, onthulde eerder dit jaar dat Golf “fantastisch” zou zijn en de inzet van vermogen zou verhogen, maar zonder verder in detail te treden over wat de hoeveelheid vermogen mogelijk is. Hij zei ook dat de onregelmatighedenmodus vergelijkbaar is met de Ford Focus RS of Mercedes-AMG A45 niet op de agenda staat, noch zijn de ingenieurs van plan om een vierwielbesturingssysteem te installeren.

Het verbranden van Golf R gekoppeld aan ergens tussen 380 en 400 pk, maar niets is officieel op dit moment. 2015 Golf R400 concept moet gaan in productie met meer dan 400 paarden, maar het is nooit gebeurd. Een prototype dat misschien wel van de zogenaamde R420 is, ziet er meer dan een jaar geleden op de Nürburgring uit.

Met betrekking tot de GTD, het zal worden ondersteund door de motor van TDI. zijn output is niet bekend op dit moment, maar het zou meer dan 150 pk aangeboden door de Golf 2.0 TDI is beschikbaar voor de gebruikelijke Golf  8 hebben. Als opfrisser biedt een prestatiemodel 184 pk dieseluitgang en een ruim 380 Nm koppel, en we verwachten geen grote veranderingen in termen van vermogen, maar de efficiëntie zal omhoog gaan en de uitstoot verminderen.

Wat de GTI betreft, is op de Nürburgring herhaaldelijk een gecamoufleerd prototype op de camera vastgelegd. Nu de reguliere Golf uitkwam, was het niet zo moeilijk voor te stellen hoe de performance-versie van de voorwielaandrijving er uit zal zien als een sportieve upgrade van VW voor een warmere auto.

Net als de Golf R zal ook de nieuwe GTI naar verwachting krachtiger zijn dan het uitgaande model. Men gelooft dat de 2.0-liter turbomotor met benzinemotor al is gemasseerd tot 250 pk in het basismodel en bijna 290 pk op de GTI TCR. Deze laatste zal naar verwachting permanent de GTI-prestaties vervangen in plaats van een speciale uitvoering, zoals bij de Golf 7 het geval was.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: