Nieuwe Tesla Roadster (2020) Beoordeling

Prijs: $ 250.000

Tesla Roadster (2020) Review:

De originele Tesla Roadster (2020) heeft de volledig elektrische fabrikant op de kaart gezet, hoewel de meeste Tesla S en X modelkopers zich dat niet meer herinneren. Aangekondigd om terug te keren naar de line-up in 2020, de nieuwe Tesla Roadster hervat waar het oude model is gestopt.

De Tesla Roadster was het eerste voertuig van de Amerikaanse fabrikant. Opgericht op een Lotus Elise en voor het eerst beschikbaar aan het einde van de jaren 2000, was de Roadster een dak waarop het proof of concept bewees dat elektrische auto’s leuk, stijlvol en cool kunnen zijn. Na de aandacht van de fans te hebben getrokken met de Tesla Roadster, richtte de fabrikant zich vervolgens op de meer traditionele auto’s zoals de sedans op het twee- en drierijige model S en het model X. De Roadster is een van de belangrijkste kenmerken van deze auto’s. De auto’s die in de loop van de jaren zijn gebouwd, zijn de meest populaire.

Tesla wil de snelste auto ter wereld bouwen. Met een 0 tot 60 km/u tijd van 1,9 seconden, van 0 tot 100 km/u in 4,2 seconden, een kwartmijltijd van 8,8 seconden en een topsnelheid van 400 km/u. de Nieuwe Tesla Roadster is volledig elektrisch. Een pakket SpaceX-opties zal blijkbaar ook de prestaties naar een ander niveau brengen.

Met het vertrouwde gezicht van Tesla op een aërodynamische carrosserie zal de Amerikaanse supercar de recordprestaties met een recordefficiëntie evenaren – de Californische fabrikant streeft naar een bereik van 620 km. De nieuwe Tesla Roadster (2020) heeft ook vier zitplaatsen en een verwijderbaar glazen dak.

Wat is het accu-assortiment?

Met een 200-kilowattuur accu moet de Tesla Roadster met een enkele lading 1000 km afleggen. Dit is meer dan het dubbele bereik van de Tesla Model 3 langeafstandsversie, die 310 km biedt. Tesla heeft verdere verfijningen geïntroduceerd, met het huidige Roadster-accupack dat bestaat uit slechts twee aan elkaar gekoppelde Model S P100-packs, waardoor Tesla de accu’s kan verdubbelen zonder verpakking of andere componenten. Tesla zegt dat het bedrijf een efficiëntiebesparing van 10 tot 20 procent kan realiseren over een hoogte van 4 inch, alleen met grotere verpakkingen.

Hoe ziet het Interieur eruit?

Het interieur van het Roadster-concept kan naar de elementen worden geopend door het glazen dak te verwijderen en in de kofferbak op te bergen. Er zijn vier stoelen, maar de achterbank ziet er vrij smal uit gezien de steile daklijn van de nieuwe Tesla Roadster. Waarschijnlijk is het iconische interieurontwerp van Tesla, bijna volledig vrij van knoppen. In het ontwerp van het concept lijkt een groot touchscreen direct geïntegreerd te zijn in het paneel dat het dashboard en de middenconsole met elkaar verbindt, met de mogelijkheid van opbergruimte erachter.

Wanneer u in het voertuig stapt, verwelkomt de Tesla Roadster u nauwelijks met iets. nu heb je formule-1 stuurwiel, maar ik betwijfel of zoiets de productie zal treffen.Niet alleen is hij vreemd en te klaar voor de racewagen, maar het lijkt erop dat de positie van het stuurwiel zo laag is dat grotere exemplaren het moeilijk zouden hebben om ermee te rijden. Denk ik dat Tesla de positie en vorm van het stuurwiel zal veranderen.
In het midden van het dashboard en de geventileerde stoelen ziet u ook een charmant scherm.

De Nieuwe Tesla Roadster 2020) heeft vier zitplaatsen. De twee achterstoelen zullen kleiner zijn dan de twee voorstoelen en Muskus noemde ze eerder “kinderzitjes”. De gebruikte taal is vergelijkbaar met die van de zeven-zits optie van het S-model, die twee kleine zitjes achterin de auto plaatst. voor kinderen. Prototype modellen tonen slechts twee deuren op de auto.

Wat zei Musk over Tesla Roadster?

Het lijkt erop dat Musk en Tesla de Roadster zien als een soort overwinningsronde ter gelegenheid van het succes van hun grootste project om een levensvatbare elektrische auto voor de consument te creëren. Vóór de openbaring had Musk in 2016 gezegd dat hij “de volgende roadster zou willen doen, maar het moet een dessert zijn”. Hij liet nog enkele vroege specificaties vallen:

Het zou een interessant doel zijn.

Prijs:

De kostprijs van de nieuwe Tesla Roadster is nog niet bekend in europa, in de verenigde staten kost hij 250.000 dollar.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: