Nieuwe Renault Espace facelift (2020)

Nieuwe Renault Espace facelift (2020)

Nieuwe Renault Espace Facelift komt met nieuwe motor en een verfijnde ontwerp.

Dit zijn de nieuwste spionagefoto’s van het model dat ze waarschijnlijk in 2020 op het Autosalon van Genève zullen onthullen, of misschien zelfs eerder. Hij wordt al meer dan een jaar getest en pas nu zien we de grote uitlaatpijp aan de achterkant uitsteken, wat meestal een teken is van emissietests voor een nieuwe motor.

Design

De esthetische aanpassingen zijn subtiel, waarbij de Espace gebruik blijft maken van zwarte carrosseriebekleding en zilveren antislipplaten voor een merkwaardige quasi-SUV-look. Aan de voorkant is de auto nu uitgerust met een helderder adaptieve matrix LED-koplampen met C-vormige dagrijlichten en hoewel de basisvorm van de bumper niet is veranderd, zijn de inzetstukken opnieuw ontworpen met een nieuwe verchroomde strip die zich over de hele breedte uitstrekt.

Renault Espace facelift

Aan de achterzijde krijgt u nu een stevigere skidplate om de robuuste uitstraling te benadrukken en zijn de inserts voorzien van geïntegreerde dubbele uitlaatpijpen. Nieuwe opties zijn onder andere Vintage Red lak voor de luxe Parijse bekleding van de Initiale, samen met nieuw ontworpen wielen, zoals deze massieve 20-inch wielen voor de eerder genoemde variant voor de topping van het gamma.

Motor Prestaties

De veranderingen in de nieuwe Renault Espace zullen naar verwachting belangrijker zijn onder de huid; Renault zal naar verwachting de nieuwe “Blue dCi”-dieselmotoren toevoegen aan het gamma van de Espace, te beginnen met de 1,7-liter viercilinder die 148 pk (150 pk) produceert.

Renault Espace facelift

Andere opties zijn de eveneens nieuwe 2.0-liter diesel die de 1.6 dCi zal vervangen, met dezelfde 158 pk (160 pk), maar met een extra 20 Nm koppel, voor een totaal van 360 Nm (265 pk). Dezelfde motor zal worden aangeboden in de dieselversie met een koppel van 197 pk (200 pk) en 400 Nm (295 pk).

Interieur

Binnenin gaan de bescheiden veranderingen door op de middenconsole, met de klimaatregelaars (die voorzien zijn van discrete digitale displays in de knoppen) die nu gescheiden zijn van het 9,3-inch portrettouchscreen, evenals een groter opbergvak en een knop voor de nieuwe auto brake hold. De bekledings- en bekledingsopties (inclusief nappaleer op de Initiale Paris) zijn ook vernieuwd en er is een nieuw zwart kleurenschema.

Renault Espace facelift

De facelifted Espace krijgt ook het nieuwste Easy Link infotainmentsysteem, dat een gebruiksvriendelijkere, aanpasbare interface krijgt, Apple CarPlay en Android Auto connectiviteit, een navigatiesysteem met Google-adreszoekfunctie en brandstof- en verkeersinformatie, automatische updates en de MY Renault-smartphone app waarmee de auto op afstand kan worden bediend. Er is ook een nieuw digitaal 10,2-inch display met digitale instrumenten.

Renault Espace facelift

Elders is het optionele Bose-geluidssysteem geüpdatet met 12 krachtigere luidsprekers en vijf nieuwe modi om de akoestische omgeving aan te passen. Op het gebied van veiligheid wordt de Espace nu aangeboden met de Highway & Traffic Jam Companion, die is uitgerust met een adaptieve cruise control en rijstrookcentrale voor een semi-autonoom rijgedrag op niveau 2, plus voetgangersdetectie voor een autonome noodstop.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “Nieuwe Renault Espace facelift (2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: