Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Mercedes

“Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020” De nieuwe Mercedes is onthuld dat de nieuwe Mercedes GLA al een AMG-badge heeft. 306 pk en 400 Nm zijn geëxtrapoleerd van het 4-cilinderblok.

De compacte auto’s van Mercedes zijn groter dan ooit tevoren en zullen de grootste familie van kleine AMG’s in de geschiedenis van de driepuntige ster voortbrengen. We hebben de A35, A45 hatchbacks en sedans al gezien, maar er komt binnenkort nog veel meer. De recente spionageschoten hebben de nieuwe ingang in de compacte familie van Mercedes, boxy GLB geopenbaard, zal uiteindelijk in zowel AMG 35 als AMG 45 aroma’s worden aangeboden, die het zelfde ding zijn wij over de volgende-generatie GLA kunnen zeggen.

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Tot nu toe alleen gespot in mindere trimniveaus, is de baby crossover van Daimler nu gevangen door onze spionnen uit en over het testen in de warmere Affalterbach-getunede iteraties. Zoals eerder vermeld in artikelen over de reguliere GLA 2020, lijkt het volgende model een verfijnder design te hebben, en in AMG-kleding is het nog wenselijker.

Motor Prestaties

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

De motor van de GLA 35 AMG komt rechtstreeks uit de A-, CLA- en GLB-klassen van hetzelfde vat. Namelijk de 4-cilinder motor die een vermogensrecord claimt. Met een cilinderinhoud van 2,0 l ontwikkelt hij 306 pk voor 400 Nm koppel en is gecombineerd met een automatische 8-versnellingsbak. Dit alles drijft alle 4 de wielen aan, van 0 tot 100 km/u in 5,1 seconde.

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Interieur

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Binnenin krijg je contrasterende rode stiksels en rode veiligheidsgordels, een heel domme eigenschap in sportwagens waar ik altijd al van gehouden heb. Het MBUX-infotainmentsysteem betekent ook dat de twee 10,25 inch-displays vrijwel samengesmolten zijn, wat een gevoel geeft van één groot scherm dat zich tot in het oneindige uitstrekt.

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Naast alle normale displays is er een AMG-menu binnenin dat zaken als g-krachten en motoruitgangsgegevens kan weergeven. Er is een optioneel “AMG Track Pace”-dataloggersysteem dat verder kan volgen wat er gebeurt met de acceleratie, de stand van het pedaal, de stuurpositie en de rondetijden, zodat de bestuurder later kan zien wat er gebeurt.

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Wielen

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

De GLA 35 wordt geleverd met 19-inch wielen, maar er zijn ook 20- en 21-inch opties beschikbaar. Ik weet niet wie dit moet horen, maar niemand heeft 21-inch wielen nodig. Het ziet er absurd uit in zo’n kleine auto. Hel, deze auto had aangeboden moeten worden met 17 inch wielen en banden met grote zijwanden. Maar ik dwaal af.

Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “Nieuwe MERCEDES-AMG GLA35 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: