Nieuwe Mercedes-AMG CLA45 2020 Beoordeling

Prijs: NB
  • Design
  • Prestaties
  • Kosten
  • Interieur
  • Veiligheid
4.7

Mercedes-AMG CLA45 2020 review en rating:

2020 Mercedes-AMG CLA45 heeft onlangs zijn nieuwste motor gepresenteerd, een 2.0-liter inline-vier turbo’s van de krachtigste viercilinder serieproductie in de wereld van de viercilinders. Nu heeft AMG de eerste auto onthuld waar de nieuwe machine naartoe gaat: De tweede generatie CLA45, een compacte “vierdeurs coupé” met veel vermogen: 382 pk, om precies te zijn 7 pk meer dan het uitgaande model.

2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)
De auto’s op deze foto is een Euro-spec CLA45 S, die 416 pk en een paar andere kenmerken heeft die niet in de “base” waar hij terug te vinden is.

Hoe ziet het exterieur design eruit?

Net als bij alle andere AMGS, de PKB 45 naast verbeterde prestaties ook een reeks visuele verbeteringen die bedoeld zijn om een goede auto een agressievere uitstraling en een betere aerodynamica te geven.

2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)

Voor de CBA zijn deze verbeteringen onder meer een speciale AMG-radiateurgrille met een bredere, uitgesproken haaienneus en een slanke koplampen.

Om de aërodynamica te verbeteren, werd de auto uitgerust met een splitter aan de voorzijde die in een zijluik voor de voorwielen is veranderd, waardoor de luchtstroom wordt geoptimaliseerd. Er is ook een diffuser met vier verticale dubbele vinnen en een spoilerlip op de achterklep.

Hoe ziet het Interieur van Mercedes-AMG CLA45 2020 eruit?

Profiteer van het interieur, het ziet er prachtig uit. Als het product de laagste AMG is, ziet het er van binnen zo goed uit, dan is het moeilijk voor te stellen hoe leuk de generatie S-Klasse er van binnen uit zal zien. sportstoelen zijn standaard, maar de agressieve wedstrijdbak zal hopelijk optioneel zijn voor kopers die willen afzien van comfort in ruil voor verdere versterking.

2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)

Alle schermen, inclusief MBUX 10,25 inch en 10,25 inch infotainmentsysteem Digital Instrument Cluster, standaard kit, dus je kunt zeggen: ‘Hé Mercedes, breng me naar het dichtstbijzijnde circuit’.

In het hart van de auto met een communicatie met de bestuurder ligt het MBUX-infotainmentsysteem. In het geval van de CLA 45 is dit echter geen ongebruikelijke MBUX, maar een AMG-versterkt systeem.

Tweak werd door AMG ontwikkeld voor het infotainmentsysteem voor auto’s en omvat de toevoeging van de AMG Line Pace-functie, die 80 technologische specifieke voertuiggegevens bijhoudt om de bestuurder alle nodige informatie te geven over de rijstijl, rijtijden en prestaties van de auto’s. Hij heeft een AMG Line Pace-functie toegevoegd, die de bestuurder alle nodige informatie over de rijstijl, de rijtijden en de prestaties van de auto’s verschaft. Sommige nummers zijn beroemd in de wereld, waaronder de Nürburgring of Spa Francorchamp, die al in het systeem zijn geladen.

2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)

Hij heeft twee schermen, een voor het instrumentenpaneel en een voor de controle over extra functies. Beide zijn ingekapseld achter een enkele plaat glas, waardoor wat Mercedes de Breedbeeld Cockpit noemt, ontstaat.

Mercedes-AMG CLA45 Rijtest en Prestaties:

Het vermogen komt van 2.0-liter viercilinder met turbolader die 382 pk en 354 Nw koppel produceert, wat een toename is van 7 pk en 4 Nw meer dan zijn voorganger. Turbo snurkte + naar het systeem 4MATIC all-wheel-drive via een DCT met acht versnellingen en een geschatte 0-100 km per uur in ongeveer vier seconden. Terwijl CLA 45 klinkt alsof het vrij snel zal zijn.

2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)

De M139 motor is beschikbaar in 416 pk omstandigheden van nummers voor CLA 45 S en A45 S, maar de modellen zijn alleen bevestigd voor Europa. Het lijkt erop dat er hier het korte eind van de stick hebben gekregen en toen Audi de nieuwe RS3 met meer vermogen introduceerde, moet Mercedes wellicht reageren door het model S mee te nemen.

Hoe veilig is hij?

AMG heeft veel moeite gedaan om de carrosserie sterker te maken dan de carrosserie van de auto waarop hij is gebaseerd. Dat komt door de hogere eisen, gezien de prestaties en het vermogen van de auto.

2020 Mercedes-AMG CLA45 S (Euro-spec)

De carrosserie van de auto is versterkt om “goede zelfsturende eigenschappen” te bieden, vooral bij het rijden op hoge snelheid. Deze versterking is gedaan door het toevoegen van lichtgewicht aluminium plaat onder de motor, een schoor tussen de voorwielophanging en pistoolvormige en diagonale schragen zowel voor als achter.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: