Nieuwe Maserati Alfieri 2020

Nieuwe Maserati Alfieri 2020. De herlancering Maserati begon met Levante en Ghibli. Maar met het debuut van de sportieve, compacte SUV in 2021 bereikte hij een nieuwe kilometers – in die tijd liefdevol de “baby Levante” genoemd. Maar de nieuwe supercar Maserati Alfieri 2020 is ook op de weg, wat het sportieve karakter van dit legendarische Italiaanse merk nieuw leven kan inblazen.

Nieuwe Maserati zal op de autosalon van Genève, die op 5 maart 2020 van start gaat, worden getoond, en de productielijnen van de GranTurismo en GranCabrio in Modena zullen eind dit jaar worden omgebouwd voor de productie van een nieuwe coupé. Voorlopig heeft het Italiaanse bedrijf Maserati echter nog niet veel informatie vrijgegeven. Maar om al in een vroeg stadium een blik te werpen op een potentieel productiemodel, artist rendering, hebben ons laten inspireren door het concept van 2014 (rechtsonder), en hebben we de productieversie van het potentieel voor het leven gebracht, in ieder geval digitaal.

Op basis van onze rendering is het prachtige concept. Maar aan de hand van de laatste informatie en details over de road-going modellen, hebben we het concept geüpdatet met een aantal productiekeuzen die we nodig hebben. Afscheid met een wielconcept met blauwe details, fantastische runs tussen de naaf en de velg. In plaats daarvan draagt deze rendering meer traditionele wielen met vijf dubbele spaken en grotere spiegels voor gebruik op de weg.

Nieuwe Maserati Alfieri 2020 zou een andere naam kunnen hebben voor de coupé

Productie Maserati supercar zal ook een andere behandeling aan de zijkant hebben, met extra details aan de onderkant van de wielkasten en deurpanelen. Ook hebben we de standaard Alfieri koplampen vervangen door LED-units die realistischer zijn. Het is echter moeilijk voor te stellen dat de motorkap en het passagierscompartiment een wijziging ondergaan, die zeer vergelijkbaar moet zijn met het concept.

De “Alfieri” zou een andere naam kunnen hebben voor de 2020 coupé- en cabrioletversie een jaar later. Deze auto zal het belangrijkste model zijn voor de herlancering van de fabriek Modena, Italië, waar de lakstraat is opgezet. Modena blijft het hoofdkwartier van het merk Maserati, met productiecentra in Turijn (Mirafiori en Grugliasco) die zich toeleggen op de ontwikkeling van hybride en elektrische auto’s, waaronder de Ghibli, de nieuwe GranTurismo, en de nieuwe GranCabrio.

Echter, nul-emissie heeft Nieuwe Maserati Alfieri, gezien haar aanwezigheid in alle industriële plannen van het bedrijf, evenals de recente aankondiging van een “vernieuwing op een productielijn bedoeld Modena ook hosting van een elektrische versie”. Er is enige twijfel over de gasmotor, Alfieri, hoewel.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: