Nieuwe Lotus Evora Gt 2020

Lotus Evora GT 2020 is de beste Lotus Evora GT die we in tientallen jaren hebben gezien.

Iedereen wil van Lotus houden. Britse autofabrikant is in 71 jaar uitgegroeid tot een favoriet van de dappere Ayrton Senna real-life en fictieve super-spion James Bond zelfde geworden. Perfecte koele, wigvormige en chique stijl design is al generaties lang de standaard.

relates to The 2020 Evora GT Is the Best Lotus We’ve Seen in Decades

Htet merk biedt al vele jaren slechts een wisselende verkoop en voor veel fans is de mechanische betrouwbaarheid van oudere auto’s, evenals de pasvorm en de afwerking van de nieuwere auto’s, gewoonweg niet in overeenstemming met de afspraak.

Lotus Evora Gt 2020 Design

Lotus Evora Gt 2020 draagt een nieuwe bodykit met een herziene voorlip, roosters in de voorspatborden, een koolstofvezelkanaal achter de achterwielen en een diffusor tweak. Het rijdt op 19-inch gesmede wielen voorin en 20-inch bijpassende eenheid achterin. Het binnenland kenmerkt uitgebreid gebruik van Alcantara stoffering, maar het leer is een optie.

Motor Prestaties

Lotus Evora Gt 2020 met 416 pk V-6 supercharged motor piept en neuriet als je schakelt en versnelt, niet grommen of gorgelen zoals andere wagens. Het is een koel effect. Elke auto zou een goede stem moeten hebben die voorafgaat aan een goede stem – nog een reden waarom elektrische voertuigen harder zullen moeten werken om mijn genegenheid te verdienen.

rijtest Lotus Evora Gt 2020

Net zo cool, met een duidelijk venster dat de cockpit van de motor scheidt, kunt u zien wie er is aangesloten op de gashendel op en neer beweegt wanneer u op het gaspedaal drukt. Het doet me eraan denken om te zien hoe de versnellingen werken in een oude stoom-aangedreven auto herinneringen zoals dat, ja, we hebben hier nog steeds te maken met mechanische kracht.

Op slechts 3.175 kg, het paar lager gewicht Evora GT met alle pk’s die 100 km/u hit in 3,8 seconden. De topsnelheid is 302 km/u, waardoor het de snelste straatjuridische Lotus is die ooit beschikbaar was. De koolstofvezel carrosserie en de kleine aluminium onderdelen zorgen ervoor dat de auto echt en levensecht aanvoelt alsof je als team aan het werk bent om de weg voorin te veroveren. Het is een gevoel dat ik graag heb, maar dat ik steeds minder van achter het stuur voel.

Lotus Evora Gt 2020 motor

Terwijl de elektromotor alles lijkt over te nemen, van sportwagens tot sportcoupé’s, terwijl hij zich zelfs begint te voelen als verwisselbaar materieel, triggert de Evora GT de aangeboren geest meer dan wat dan ook in een lange tijd heeft. Dit is een alledaagse, wegminnende, echte sportwagen die ik niet snel zal vergeten.

Binnenin Lotus Evora Gt 2020

Als je de Lotus al kent, is natuurlijk het interieur van Lotus Evora Gt 2020, met name de “technologie en infotainmentsystemen”, als ik het zelfs zo kan noemen en daarom gebruik ik aanhalingstekens. De hele console en het dashboard liggen ver achter wat je zou vinden in een Porsche 911 op instapniveau, die minder kost.

relates to The 2020 Evora GT Is the Best Lotus We’ve Seen in Decades

Is het mogelijk om een auto te voorzien van een 7-inch touchscreen dat geïntegreerd is met Apple CarPlay en Android Auto, Bluetooth, satellietnavigatie, achteruitrijcamera en alle standaard en er nog steeds pathetisch verouderd uitziet? Lotus maakt het op de een of andere manier mogelijk. Stel je voor hoe je er op de middelbare school uitziet als een cd-speler en je krijgt een voorproefje van wat je kunt verwachten in de Evora GT. Als 1997 een goed jaar voor je is, voel je je meteen thuis.

interieur

de Evora GT verkrijgbaar als tweezitter of als 2+2. Gezien de grootte van de Evora zou de vierpersoonsconfiguratie waarschijnlijk erg krap zijn voor de mensen achterin.

Budget

In Us kost de nieuwe Evora Gt 2020 $96,950 dit is maar de startprijs, in Europa is de prijs nog niet bekend van Lotus Evora Gt 2020.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: