Nieuwe Land Rover Defender (2020) Beoordeling

Prijs: 85.000 €
  • Design
  • Prestaties
  • Interieur
  • Brandstofverbruik
  • Betrouwbaarheid & Veiligheid
3.5

Besluit:

Het doel van de nieuwe Land Rover Defender 2020 is “met respect voor het verleden, maar zonder er gebruik van te maken”. Dit is een geweldige manier om het uiterlijk van het nieuwe Defender te beschrijven. Er is een duidelijke familiegelijkenis, maar de laatste auto ziet er vrij modern uit.

Het doel geldt ook voor de rijmanieren van Defender 2020. In plaats van de oude carrosserie op het chassis van het frame, een nieuwe monohull die beduidend stijver is.

  • Land Rover Defender (2020) Review en rating:

De Land Rover Defender 2020 is een auto die het label volledig verdient als afstammeling van de oorspronkelijke Land Rover Series I, en een model dat zo populair was onder de boeren omdat het de koningin was, en de militairen als het modebewuste beroemdheden waren.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-01

Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk er zo lang over deed om hem te vervangen. En terwijl de auto die is ontstaan is ontworpen om veel meer duurder te zijn (en beschaafd op de weg) dan zijn voorganger.

Onder de huid, die nauw verwant is aan de huidige Discovery, Range Rover en Range Rover Sport, in plaats van de klassieke kampioen, dat wil zeggen, zonder star chassis of afzonderlijke assen onvoorwaardelijk. De vering is echter versterkt, en de nieuwe verdediger heeft meer veerweg en bodemvrijheid van zijn zusterauto’s. De nieuwe verdediger heeft meer vering en bodemvrijheid.

  • Land Rover Defender 2020 Rijtest:

Defender 2020 wordt aangedreven door een viercilinder turbomotor, gekoppeld aan een automatische standaard achttraps transmissie. Uiteraard is elk model voorzien van alle wielen en vergrendelbare differentiëlen op een gevaarlijke ondergrond. De Ombudsman zal ook beschikbaar zijn met de nieuwe lijnmotor en de zescilinder 3.0-liter. Naast de traditionele turbolader maakt de verbeterde motor gebruik van een hybride elektrische compressor en het 48 volt systeem.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-04

In tegenstelling tot zijn voorganger, zal de volgende generatie de Defender unibody-constructie in vergelijking met een frameconfiguratie vervangen door een volledig onafhankelijke vering. Deze laatste wordt geleverd met schroefveren, maar kan worden opgewaardeerd met een luchtvering die in hoogte verstelbaar is. Defender 2020 heeft ook 11,5 inch bodemvrijheid en de mogelijkheid om door 35,4 inch water te waden, beide overschreden de maximale bodemvrijheid en doorvoercapaciteit van de Jeep Wrangler.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-06

  • Defender 2020 Motor en Prestaties:

Land Rover Defender 2020 wordt in eerste instantie gelanceerd met een keuze uit vier en zes diesel- en benzinemotorcilinders, maar het bedrijf heeft ermee ingestemd om vanaf 2020 een plug-in hybride variant te verkopen.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-08

De benzinemotoren zijn de P300 en P400 viercilinder zescilinder P300 en P400. De P300 296bhp komt in 8,1 seconde tot stilstand en heeft een vermogen van 227 g/km aan CO2-uitstoot. De P400 maakt gebruik van milde hybride technologie om een koppel van 396 pk en 406 pk, een koppel van 6,4 seconden, een zuinigheid van 29,4mpg en een CO2-uitstoot van 220 g / km.

Dieselmotoren zijn de twee viercilindermotoren met de namen D200 en D240. Beide leveringen hebben een koppel van 317 en een gemiddelde van 37,2mpg met een CO2-uitstoot van 199 g / km in de NEDC-equivalente kwalificaties. D200 197bhp de snelheid van  0 tot 100 km/u in 10,3sec en D240 237bhp in 9,1sec.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-05

Kopers kunnen kiezen voor Defender, S, SE, HSE, First Edition en Launch X-modellen en hebben de optie om ze aan te vullen met vier accessoirepakketten: Explorer, Adventure, Country en Urban.

De pakketten worden ontworpen om de auto verschillende karakters, met Stedelijke, bijvoorbeeld met 22 inch willen een onderschildvoorzijde, zijpijpen, en een afveegplaat op de rug te geven; De kant van het avontuur zette toesteldragers in het achtergedeelte op en bewaakt onderschild; de beschermers van de landwielboog van het land de beschermers van de aartsbogen en andere openluchtwerklamp; Ontdekkingsreiziger en een een dakladder, een dakspoor en een anti-verblindingskap.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-09

De kopers kunnen ook verkiezen om verfkleur te verdelen of de satijnachtige beschermende film te eindigen die wordt gebruikt om de auto door een keus van metaal grijze en zilveren groene verf te verpakken.

Andere onconventionele opties zijn een elektronische draaibank, huisdieren pakketten voor het vervoer van een verscheidenheid van dieren, een draagbare douche, een tent op het dak en waterdichte opblaasbare luifels.

  • Land Rover Defender 2020 Interieur:

Land Rover Defender Gear Patrol-Interior-Slide-02

De originele Defender is volledig verstoken van technologie – Beveiliging met A/C, verwarming en radio, maar kon er zelden op rekenen dat een van hen goed zou werken. Dit nieuwe model is vooruit gesprongen zonder zijn wortels volledig los te laten. als een optionele middenstoel in de voorkant die opvouwt tot een armleuning – dat is een functie die zelden te zien is aan de basis van de bestelwagens meer. Het is duidelijk dat deze nieuwe Defender misschien niet perfect is voor iemand die de typische moderne Land Rover wil ervaren.

Land Rover Defender Gear Patrol-Interior-Slide-06

Binnen, vindt u het blootgestelde metaal op de deuren en het bedieningspaneel dat is minimalistischer dan andere voertuigen Land Rover. Echter, hoewel dit teleurstellend zou zijn in een Range Rover, voelt het hier wel aan.

Dit helpt u nog steeds voor alle voorzieningen, met inbegrip van een systeem infotainment touchscreen 10.0 inch met Apple en Android smart phone Auto carplay reflectie, meer digitale instrumenten die een breed scala aan informatie kan weergeven. andere details, waaronder USB-aansluitingen op de achterkant van de voorstoelen, specifiek gelegen om de tweede rij om apparaten op te laden tijdens het gebruik van beugels optionele tablet.

Land Rover Defender Gear Patrol-Interior-Slide-01

Een ander opvallend kenmerk is de versnellingskeuzeschakelaar die op het dashboard is gemonteerd (alle nieuwe voorstanders gebruiken een automatische versnellingsbak), waardoor er ruimte overblijft voor een optionele centrale voorzijde, waardoor het model 90 plaats biedt aan maximaal zes personen. De 110 is verkrijgbaar in vijf, zes- en zevenzitsconfiguraties, waarbij de laatste de centrale voorstoel vervangen door twee die onder de kofferbakvloer kunnen worden opgevouwen.

  • Land Rover Defender 2020 Design:

Verreweg het meest controversiële aspect van de nieuwe Defender 2020 is potentieel stijl, met name in het buitenland, die vanuit haar utilitaire wortels is geëvolueerd om het meest geavanceerde maar nog steeds robuuste resort te leveren.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-13

Knipoog vorige verdedigers zijn onder meer taille lijnen kijkt uit over de achterkant en blijft genoemd alpine licht ramen op het dak van de korte kant en de trap vierkante wiel opstijgen, in het bijzonder rechtop houding en buiten daklijn. Het vierkante paneel op de achterruit is een bloem die kopers kunnen ontwerpen specificaties of uit. extra pakketten optioneel een vouwbaar stoffen dak waardoor passagiers van de tweede rij in de positie 110, een tentdak, zij- en zijruiten van schaal dragers meer veelzijdigheid toe te voegen.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-10

“Dit is een auto die eruit zou moeten zien als een de truc,” zegt ontwerpdirecteur Gerry McGovern Land Rover. “Hij heeft een gelijkmatige vorm die een kind zou kunnen tekenen, maar er is niets eenvoudigs – vooral op oppervlakken, die op het eerste gezicht vrij rauw en eenvoudig lijken, maar het zijn echt ongelooflijk geavanceerde flatscreens die niet erg duur lijken en dat is het ook. ”Om zich te concentreren op de capaciteit van off-road voertuigen, en geleid door een missie om er “stoer maar toegankelijk” uit te zien, probeerden McGovern en zijn team het grootste deel van het meubilair – deurklinken, vergrendelen van de deuren naar binnen – zichtbaar te laten. Ze kozen ook voor details als een capo door het plaatsen van een kleppenscharnier, scharnierende zijde en het starten van de optie van een reservewiel op de achterkant. Het grote scherm met platte bovenrand van gesmolten magnesium is een structureel onderdeel van de cabine dat laag is en het zicht verbetert. Het onderscheidt zich ook door de structurele handgrepen die de inzittenden er voortdurend aan herinneren dat ze overal in de auto kunnen komen.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-15

Het digitale 10,0-inch scherm is echter bewust in het dashboard ingebouwd. “Het is eerlijk. We wilden niet doen alsof het een high-tech voertuig in zijn hart is”, aldus McGovern. “Er is een element de’ahí, usarlo’al of” Het scherm toont ook het volgende infotainmentsysteem van de generatie Land Rover, genaamd Pro Pivi, dat volgens hem gemakkelijker te gebruiken en intuïtief is -. De twee vorige technologieën op Jaguar Land Rover – en er zijn tot 50% minder bezoekers nodig om regelmatig taken uit te voeren dan voorheen.

Land Rover Defender Gear Patrol-Exterior Action-Slide-12

Land Rover Defender 2020 bagageruimte achter de tweede rij is 1075 liter, 2390 liter van bereik als de tweede rij van zitplaatsen, de cijfers overschaduwen de ontdekking van zeven stoelen vouwen. De nieuwe Defender biedt plaats aan zes personen. lederen opties zijn beschikbaar als afwerkingsopties.

De bemiddelaar zal ook worden aangeboden met een keuze uit stalen 18-inch wielen die wit gelakt zijn. “Het was een verrassing voor mij dat ik het leuk vond, maar het werkt.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: