NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)

Prijs: 210.000 €

Lamborghini

NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)

Lamborghini verraste de wereld in 2012 met de onthulling van het Urus Concept. Het was het eerste model van het bedrijf sinds de LM002 pick-up truck en gaf een nieuwe richting aan voor het merk. De Urus werd echter pas vijf jaar later een productiemodel. Hij werd eind 2017 gelanceerd en werd de snelste en krachtigste SUV ter wereld, met prestaties die vergelijkbaar zijn met die van spraakmakende sportwagens. Nu de Urus in 2018 op de openbare weg komt, vragen we ons af welke andere versies er nog meer gepland zijn voor de toekomst. Een hybride model is bijna een zekerheid, maar overweegt Lambo ook een model met betere prestaties? Ik denk van wel, en het zou erg op de Huracan Performante kunnen lijken.

NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)

Met dat gezegd, moeten we een spannende toekomst voor Lamborgini verwachten – zelfs met de elektrificatie die gewoon op de loer ligt.

Hoewel het duidelijk is dat de Reggiani met zijn antwoord een beetje een cliffhanger wil houden, en zelfs over het heruitvinden van de weg van het gezelschap, kunnen we concluderen dat er waarschijnlijk een Urus Performante in de maak is. Het mag dan niet per se een Performante genoemd worden, maar we mogen een krachtigere versie van de Urus verwachten.

NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)

Veel rijke mensen die bereid zijn om 210.000 euro te betalen voor deze Urus Performante. Laten we erachter komen wat deze SUV zou kunnen brengen aan de tabel in mijn speculatieve overzicht hieronder.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “NIEUWE: LAMBORGHINI URUS PERFORMANTE (2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: