Nieuwe HYUNDAI I30 FACELIFT (2020)

Hyundai

2020 Hyundai i30-facelift maakt zijn debuut op de Autosalon van Genève 2020 en de eerste officiële foto’s van de compacte Koreaan in de sportieve versie van de N-lijn tonen nieuwe details van het uitgebreid herziene ontwerp. Zal de prijs veranderen?

De huidige Hyundai i30 heeft het midden van zijn levenscyclus bereikt. Tijd voor een model-update. De Koreanen introduceren nu de eerste teaserafbeeldingen van het herziene compacte model. De vernieuwde Hyundai i30 zal dan in zijn geheel te zien zijn op de Autosalon van Genève in maart 2020.

Design

Over de N-lijn gesproken, de aangrenzende teasers tonen het luik in de sportief ogende specificatie met een herontworpen voorbumper die veel grotere luchtinlaten herbergt. De LED-dagrijlichten zijn niet meer op de bumper aangebracht, omdat ze nu zijn geïntegreerd in de koplampen, die er beduidend scherper uitzien dan voorheen. Hyundai heeft ook de grille aangepast door een ander gaaspatroon toe te passen om het sportievere uiterlijk van de i30 te benadrukken.

HYUNDAI I30 FACELIFT (2020)

Nieuw zijn ook de achterste schort, de achterlichten en de ontwerpen van de 16, 17 en 18-inch lichtmetalen velgen.

Interieur

In het interieur kunnen i30-kopers een nieuw digitaal cockpitinstrument verwachten en een touchscreen dat is vergroot tot 10,25 inch voor het infotainmentsysteem.

autoverzekering afsluitenAutoverzekering vergelijken

Autoverzekering berekenen bij Corona Direct, Touring Verzekeringen, AXA, Allianz, Baloise, Vivium, Fidea, Athora, Optimco en Aedes

Snel en eenvoudig jouw autoverzekering van nieuwe Opel insignia GSI 2020 berekenen? Bereken dan via Verzekeringen in enkele minuten tijd de beste prijs voor je autoverzekering.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

%d bloggers liken dit: