Nieuwe Genesis GV80 2020 Update

Genesis

Nieuwe Genesis GV80 2020 Update

Zoals u wellicht weet, bereidt Genesis zich voor om tegen 2021 twee SUV’s te lanceren om de line-up te versterken en te profiteren van de onverzadigbare eetlust van klanten voor bedrijfsvoertuigen. Een ervan zal een middelgroot model zijn dat gebaseerd is op het GV80-concept dat op de New York Auto Show van 2017 werd geïntroduceerd.

Nieuwe Genesis GV80 2020 Update

Over het geheel genomen lijkt de nieuwe GV80 bijna precies op het concept. Hij heeft dezelfde formele SUV-vorm, bijna als een Bentley Bentayga, maar niet zo overspannen. Het concept behoudt de omgekeerde ruitlijn en de grote D-stijl. Vooraan staat de kenmerkende Genesis-grille die onlangs op de vernieuwde G90 verscheen. Het is iets groter dan de concepten. De productie-GV80 pikt ook markeringslichten op de spatborden op die net als de nieuwe G90 het ontwerp van de koplampen voortzetten.

Motor Prestaties

De 2020 Genesis GV80 wordt geleverd met dezelfde onderbouwing als de nieuwe Genesis G80 sedan. Hij is verkrijgbaar in zowel achter- als vierwielaandrijving. We verwachten dat de motor line-up er hetzelfde uitziet als de G80, die zowel een 3,8-liter V6 als de 3,3-liter twin-turbo V6 zou bevatten. Mogelijk krijgen we zelfs de 5.0-liter V8-optie voor de Genesis SUV GV80.

Interieur

We krijgen ook onze eerste blik op het interieur van de GV80. Hij heeft een laag dashboard met een dunne, ononderbroken ontluchting die de lengte van het dashboard rekt.

Nieuwe Genesis GV80 2020 Update

Het korte, brede infotainmentscherm zit boven op het dashboard, en de middenconsole stijgt op en over een deel van het dashboard waar een setje klimaatbedieningsknoppen rust. De middenconsole heeft een low-profile shifterknop en een infotainment bedieningsknop. Het stuurwiel is een ietwat uniek ontwerp met één grote spaak in het midden.

Genesis GV80  2020 MPG

De brandstofbesparingscijfers zijn nog niet vrijgegeven voor de nieuwe Genesis GV80. We verwachten binnenkort meer informatie over de GV80 mpg en het brandstofverbruik.

Nieuwe Genesis GV80 Exterieurontwerp

De volledige afmetingen voor de 2021 Genesis GV80 zijn nog niet bekend, maar we weten wel dat het een atletisch uiterlijk zal hebben met een strakke, gespierde stijl. Deze verfijnde SUV is fijn uitgebalanceerd en heeft een kenmerkende architectuur.

Nieuwe Genesis GV80 2020 Update

Genesis GV80 2020: Mogelijke hybride variant?

Er wordt gesproken over een 2021 GenesisGV80 Hybride model, maar we hebben er nog geen informatie over. We zouden ook graag een standaard gasaangedreven GV80 willen zien, evenals een volledig elektrische GV80 die perfect past bij de toekomst van de auto-industrie. De huidige GV80-informatie is een weerspiegeling van een waterstof-brandstofcel aandrijflijn. Helaas worden de meeste brandstofcelauto’s in de VS alleen in CA verkocht. Hopelijk zijn er meer gegevens beschikbaar voordat de standaard GV80 wordt uitgebracht.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “Nieuwe Genesis GV80 2020 Update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: