Nieuwe Chevrolet Suburban 2020

Chevrolet

Nieuwe Chevrolet Suburban 2020

General Motors heeft een paar weken geleden de covers van de gloednieuwe Chevrolet Tahoe en Suburban getoond. In dit geval zijn de grote SUV’s gloednieuw en niet alleen vanwege het verse plaatwerk aan de buitenkant. Een onafhankelijke achterwielophanging ondersteunt de drierijers voor het eerst, en een rapport van GM Authority zegt dat het model Z71 ook deel zal uitmaken van de portefeuille van de Suburban.

Ontwerp

Suburban 2020 deelt het grootste deel van zijn uiterlijk met de Tahoe, behalve, weet je, er is meer om naar te kijken. De ‘Burb trekt veel van de Silverado waar hij op gebaseerd is, inclusief zijn snuit en de enorme muil.

De grootste Chevy knijpt zijn grille naar het midden toe met dagrijlicht, maar hij staat net zo rechtop – net als vroeger. Langs de zijkanten speelt de Suburban met het beschikbare daglicht met vouwen en bochten – tenminste als het de zon niet blokkeert.

Interieur

Binnenin is de Chevy integreerde zijn next-gen elektrische architectuur in de nieuwe Suburban, wat betekent dat het ongeveer net zo technologisch geavanceerd is als elke andere Chevy vandaag de dag. Het standaard infotainmentsysteem is een 10-inch touchscreen dat aan de voorkant en in het midden is gemonteerd. Ondertussen is een 8-inch digitaal scherm in het instrumentcluster standaard op de Premier en High Country (een 4,2-inch scherm gaat op de rest van de trims). Een gigantische 15-inch head-up display is optioneel, en een achterbank entertainmentpakket monteert enorme 12,6-inch touchscreens aan de achterkant van de hoofdsteunen aan de voorkant.

Nieuwe Chevrolet Suburban 2020

Net als de Silverado strategie zal de Suburban een grote variatie hebben in het uiterlijk van de bekleding tot de bekleding. De LS en LT zijn de twee basisuitvoeringen. Van daaruit biedt Chevy een RST, Z71, Premier en High Country aan. De High Country is nieuw voor Suburban en vervangt de Premier als het topmodel van de 2020-truck.

Nieuwe Chevrolet Suburban 2020

Motor Prestaties

Onder de motorkap is er de keuze tussen twee carryover V-8 motoren: een 5.3 of een 6.2-liter die respectievelijk 355 of 420 pk maakt. Een 3,0-liter turbodiesel inline-6 die 277 pk en 460 Nm koppel brandstofefficiëntie.

Een automatische 10-versnellingsbak is standaard op alle modellen en drijft de achterste of alle vier de wielen aan, wanneer deze optioneel is uitgerust.

De Suburban rijdt dit jaar voor het eerst boven op een vierwielonafhankelijke vering, waardoor de Chevy soepeler zou moeten rijden. Een optionele luchtvering zorgt ervoor dat de passagiers verder worden gecodeerd met een lastvereffening aan de achterzijde voor frequente torens.

Extra

Wat betekent dit voor de nieuwe Suburban? De Z71 is nog steeds de hardcore off-road moniker voor Chevrolet, dus verwacht alle geüpgradede tidbits die normaal gesproken met een Z71 machine worden geassocieerd. Officiële informatie voor de Suburban Z71 is nog niet beschikbaar, maar op basis van wat we weten over de Tahoe zal de in hoogte verstelbare Air-Ride vering deel uitmaken van de standaard uitrusting. Skid plates onderin zullen vitale onderdelen beschermen, en net als de Tahoe zou de Suburban Z71 een unieke frontfascie moeten krijgen die een betere speling biedt voor de naderingshoeken. Ook worden gripvaste all-terrain banden en een monochrome behandeling van de buitenkant verwacht.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “Nieuwe Chevrolet Suburban 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: