“NIEUWE BUGATTI CHIRON NOIRE 2020”

NIEUWE BUGATTI CHIRON NOIRE

BUGATTI

Bugatti chiron onthult speciale editie ‘noire’ die in “2020” uitkomt

Bugatti heeft een speciale “Chiron noire” model aangekondigd dat gebaseerd is op het Voiture noire van 12,5 miljoen dollar dat eerder in 2019 werd onthuld. Het model wordt geleverd in een noire élégance en sportieve uitstraling en wordt aangedreven door dezelfde quad-turbo opgeladen 8,0-liter W-16 als in de Chiron.

de heropleving van de ‘la Voiture noire’, of de zwarte auto, is een moderne interpretatie van een speciaal type 57 SC Atlantic, gemaakt door jean Bugatti, gebouwd tussen 1936 en 1938. de zwarte auto verdween aan het begin van de tweede wereldoorlog. als hij ooit gevonden zou worden, zou het waarschijnlijk de duurste en meest waardevolle auto ter wereld zijn.

"BUGATTI CHIRON 2020" "BUGATTI CHIRON Prijs" "BUGATTI CHIRON noire" BUGATTI CHIRON Interieur" "BUGATTI CHIRON noire motor prestaties"

De Sportive combineert ondertussen dezelfde zichtbare carbon-vezel carrosserie-afwerking met matzwarte accenten in de carrosserie van de auto.

De wielen, de voorste splitter en de grille zijn allemaal zwartgeblakerd in overeenstemming met het ‘noire’-thema – en het is hetzelfde verhaal achter het stuur.

Voor welk model u ook kiest, het vermogen komt van dezelfde 8,0-liter W16-motor als de gewone Chiron-lijn, met dezelfde 1103 kW en 1600 Nm.

"BUGATTI CHIRON 2020" "BUGATTI CHIRON Prijs" "BUGATTI CHIRON noire" BUGATTI CHIRON Interieur" "BUGATTI CHIRON noire motor prestaties"

Bugatti zal ook de Chiron Sport in Noire-uitvoering aanbieden, maar het iets lichtere, meer baangerichte model heeft een prijs. Een aanzienlijke kostenpost. Zoals in €100.000 ($162.000).

Maar ook dat is een druppel op een gloeiende plaat in vergelijking met de startprijs, die ook aanzienlijk is.

Voor een Chiron Noire zonder opties, exclusief belastingen en overheidsheffingen, moet u 3 miljoen euro (4,87 miljoen dollar) neerleggen.

De leveringen beginnen in het tweede kwartaal van 2020, dus maak die chequeboekjes klaar.

Interieur

De “Chiron Noire Elegance’s interieur” lijn is gemaakt van aluminium en een zijdematte afwerking. De verlichte look voegt veel esthetische identiteit toe aan een cabine die anders verdrinkt in volledig zwart leer en Alcantara.

Er zijn op dit moment geen foto’s van het interieur, maar het lijkt erop dat Bugatti het niet aan het toeval heeft overgelaten om potentiële kopers te laten weten dat dit een speciale editie van Chiron is. De “Noire” inscriptie is overal in de cabine te vinden. Van de dorpels en de hoofdsteunen tot de middenconsole, het enige wat u hoeft te doen is uw hoofd om te draaien om de “Noire”-inscriptie te zien. Bugatti heeft ook een exclusieve badge toegevoegd om de exclusiviteit van elke editie van de Chiron Noire Exclusive Special Edition aan te geven.

"BUGATTI CHIRON 2020"

Misschien vindt u dit een beetje een verrassing, maar de Chiron Noire Sportive wordt meer gedomineerd door zwart dan de Chiron Noire Elegance. Dezelfde aluminium afwerkingsdelen in het interieur zijn ook aanwezig in de Chiron Noire Sportive, maar veel van de andere elementen zijn in het zwart afgewerkt, waaronder

  • de schakelaars
  • druktoetsen
  • draaiknoppen
  • stuur
  • middenconsole
  • deurklinken

De geborduurde “Noire” inscripties op de inlays van de hoofdsteun en de middenconsole zijn eveneens in het zwart gekleed.

TAGS: “BUGATTI CHIRON 2020” “BUGATTI CHIRON Prijs” “BUGATTI CHIRON noire” BUGATTI CHIRON Interieur” “BUGATTI CHIRON noire motor prestaties”

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over ““NIEUWE BUGATTI CHIRON NOIRE 2020”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: