Nieuwe Aston Martin Valhalla die in 2021 uit komt

Aston Martin Valhalla heeft dit jaar zijn Noord-Amerikaanse debuut gemaakt op de Monterey Car Week, in de zeer exclusieve evenementstallen. Het Britse merk McLaren, dat dit jaar voor het eerst in concept werd voorgesteld op de autosalon van Genève, zal in 2021 op de markt worden gebracht.

De productie van Aston Martin Valhalla zal beperkt blijven tot 500 exemplaren, hij gaat ongeveer $ 1 miljoen kosten. Dit project is een samenwerking tussen Aston Martin en Red Bull Racing, waarbij technologie wordt geleend van het laatstgenoemde bedrijf, de Formule 1-race-ervaring.

Hoe ziet het interieur eruit?

Achter de glazen afdekking van Valhalla bevindt zich een geavanceerde cockpit voor twee personen. Gevuld met wat Aston “space-age” materialen noemt, minimaliseert het interieur de interferentie met een scherm op de stuurkolom, zodat de ogen van de bestuurder zelden ronddwalen. Een discreet geïntegreerde band bedekt het dashboard hierboven en zorgt voor omgevingsverlichting, audio en ventilatie, terwijl de traditionele ventilatieroosters en luidsprekers worden vermeden.

De dunne middenconsole zet het thema van het licht voort met enkele traditionele schakelaars. Sommige eigenaren zullen ook de toevoeging van opbergruimte achter de stoelen en een plek om kleine spullen zoals een smartphone of portemonnee op te bergen, op prijs stellen. Dit handige hulpmiddel laat zien dat de ultrarijke mensen met echte behoeften ook echte mensen met echte behoeften zijn.

Motor Prestaties

Het middenmotorige Valhalla zal extralegale snelheden bereiken dankzij de F1-geïnspireerde aandrijflijn, met een V-6 turbomotor in combinatie met een hybride systeem. Hoewel de details van de sappigste (cilinderinhoud, vermogen, enz.) niet bekend zijn gemaakt, heeft de Britse autofabrikant bevestigd dat het niet met Valkyrie zal worden gedeeld en dat het intern zal worden ontworpen.

De mysterieuze motor zal beschikken over een innovatief oliesysteem waarmee vloeistof kan worden afgevoerd in minder dan 90 seconden en zelfs verfijnd en hergebruikt. Aston heeft ook bevestigd dat Valhalla draadloos zal, wat betekent dat er een plug-in hybride zal zijn. Koolstofvezel wordt gebruikt om een stijve structuur en een gestroomlijnde carrosserie op te bouwen en om deze zo licht mogelijk te houden. Het oogverblindende ontwerp zal eerder worden uitgerust met een buitenaardse besturing, vooral omdat het ontwikkelingsteam gespecialiseerd is in Formule 1-races.

De nieuwste auto’s

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: