Nieuwe 2020 Hyundai Accent Beoordeling

  • Design
  • motor prestaties
  • Interieur
  • Kosten en brandstofverbuik
2.4

Hyundai Accent 2020 Review en rating:

Als u denkt dat er een kosteneffectieve en een nieuwe parkeerplaats is ook goed uitgerust in uw tuin, moet u de 2020 Hyundai Accent testen.

2020 Hyundai Accent

Aangeboden in drie trim-leidende prijzen voor verschillende SE Limited-loaded om iets te bieden voor ieders budget. 1,6-liter viercilindermotor is zo efficiënt als de basisprijs van de auto doet vermoeden.

We hebben hem licht leuk gevonden om in de bocht te rijden en gemakkelijk om in de bocht te walsen met voldoende snelheid om de banden te laten piepen. In dit geval is het oude adagium waar: Het is leuker om een langzame auto snel te rijden dan een snelle auto langzaam te rijden. Als je alleen een no-nonsense mobiele pendelaar nodig hebt, is de het Interieur is ruim en utilitair; de hoge-spec SEL en beperkte modellen hebben meer tanden dan de basiswagen, maar de derde is voorzien van een touchscreen infotainment.

Wat kunnen wij zeggen over de exterieur design?

Hyundai heeft de taal van de huidige merkstyling duur overgenomen, maar niet op een manier die wordt vergeten.

Een gebogen trapeziumvormige grille met horizontale lamellen, de lampen in de bovenste bekleding, mooie lichtmetalen velgen en LED-achterlichten met drie lampen boemerangvormig pakket verpakt in een licht gebogen maar onopvallend pakket. Andere, duurdere Hyundais hebben een relatief kuddeachtige vormgeving, maar de Accent doet geen poging om nederige wortels te verbergen.

2020 Hyundai accent design

Het interieur is nog saaier, met cabines die overal van 2 tot 10 jaar kunnen zijn als je al in de recente Hyundai zit. Bedieningselementen en meters zijn logisch verdeeld en geplaatst waar je ze zou verwachten te vinden, maar vanwege de goedkope aard, Accent is een schril licht op knoppen en wijzerplaten. De meeste versies worden geleverd met een klein touchscreen 5.0-inch touchscreen, terwijl de Limited modellen een veel beter 7.0 inch scherm krijgen voor en in het midden.

Wat kunnen wij zeggen over de motor prestaties?

Hij krijgt een herziene aandrijflijn voor een broodnodige verhoging van de efficiëntie zonder een significante daling van de Hyundai prestaties.

Een trage 1,6-liter inline-4 van vorig jaar werd vervangen door 1,6-liter inline-4, maar dit keer met een verhoogde efficiëntie, die samen een 4mpg boost opleveren.

Vermogen daalt met 10 pk en 6 Nw van het koppel van 120 pk en 113 Nw koppel, maar is waarschijnlijk onopgemerkt. Een 6-versnellingsbak met 6 versnellingen komt standaard, terwijl de automatische uitgang 6-versnellingsbak met 6 versnellingen wordt vervangen door een efficiëntere CVT als optie. Ze worden allemaal uitsluitend geleverd met voorwielaandrijving.

Bij enkel 2.500 kg, wordt de lichte bodied gemaakt aangezien de kleine motoren, ondanks trage versnelling adequaat waren, en de motornota is hees wanneer hard geduwd, en niet op een goede manier. genoeg ritkwaliteit zelfs op 17 inch wielen.

Hyundai besturing en het rijgedrag is echter relatief levenloos, met bijna geen tinten over het stuur en geen rijdynamiek waar je het over hebt. Veel subcompacten zijn ondanks hun prijspunten beduidend leuker om te rijden.

Hyundai Interieur van Accent 2020:

Hyundai biedt plaats aan 5 personen. Beide rijen stoelen bieden veel ruimte voor een kleine auto, en twee volwassenen kunnen zonder veel moeite achterin passen. Stoelen konden wat meer ondersteuning gebruiken, maar ze zijn over het algemeen comfortabel.

Hyundai Interieur van accent 2020

Er zijn twee volledige sets LATCH-aansluitingen voor autostoele. De onderste ankers zitten te diep in de stoel, maar het systeem is verder gemakkelijk te gebruiken.

Alhoewel de vormgeving binnenin zacht en hard plastic is, hij nog steeds een aantrekkelijk interieur dat zich goed voelt volgens de normen van een subcompacte auto.

2020 Hyundai Accent binnenin

Hij geeft je 13,7 kubieke meter bagageruimte. Het lag onder het gemiddelde van de klasse, waarin een deel van de hatchback met laadruimte beduidend groter is. De kofferbak is echter groot genoeg voor ongeveer 10 boodschappentassen.

2020 Hyundai Accent Display

Standaard zijn onder andere Bluetooth, USB-poort, vier luidsprekers audiosysteem en een 5-inch touchscreen. functies zijn beschikbaar, waaronder een schuifdak, automatische klimaatregeling, twee extra USB-poorten, een zes luidsprekers audiosysteem, 7-inch touchscreen, satellietradio, Apple CarPlay en Android Auto.
Infotainmentsysteem bevat een aanraakscherm dat snel reageert op ingangen, hoewel het geen ingebouwd navigatiesysteem biedt. Dat maakt voor u misschien niet uit, maar dankzij de aansluitmogelijkheden zoals Apple’s smartphone en Android CarPlay Auto.

Over de Brandstofbesparing en verbuik:

van kleine auto’s wordt er verwacht dat ze goede brandstofbesparende cijfers leveren, en de Hyundai geeft een goei cijfers gehaald. De nieuwe viercilindermotor heeft het brandstofverbruik over de hele line-up verbeterd: de modellen met handgeschakelde versnellingsbak worden geschat op 7.12 liter per 100 km gecombineerd en de geautomatiseerde modellen hebben een gecombineerde rating van 6.53L.

Hoe veilig is Hij?

In dit document hebben zowel de Rijksdienst voor Verkeersveiligheid als het Verzekeringsinstituut voor Verkeersveiligheid het ongeval met de Hyundai Accent 2020 getest.

2020 Hyundai Accent Sunroof

Hij is standaard uitgerust met een achteruitrijcamera. Er is een waarschuwing voor een aanrijding naar voren en een automatische noodstop beschikbaar.

Hoeveel zou hij kosten?

Kostprijs is nog niet bekend in Europa, maar in de VS is het wel bekend, de startprijs van SE-model is $15,195, SEL $17.550, Limited $19.300.

Is de Hyundai Accent van 2020 een goeie auto?

Ja, de Hyundai Accent is een subcompacte auto die goed is. De cabines zien er goed uit gezien het prijsniveau en bieden een ruime zitplaats en een mooi assortiment aan voorzieningen. Hij zorgt voor een lekkere, zo niet ruwe ondergrond, en het zal goed zijn voor een zuinig brandstofverbruik met een automatische versnellingsbak is beschikbaar.

Daar staat tegenover dat hij niet zo goed omgaat als sommige concurrenten, en dat de machines die zorgen voor een onderweldigende acceleratie. Ook kunnen de stoelen meer steun gebruiken, en sommige rivalen uit de klasse bieden meer laadruimte.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: