Nieuwe 2020 Audi Q7 Beoordeling

Prijs: 66.900 €
  • Design
  • Prestaties
  • Brandstofverbuik
  • Interieur
  • Betrouwbaarheid en veiligheid
3.9

Nieuwe Audi Q7 2020 review en rating:

2020 Audi Q7 neemt technologie van Q8 stijlvol mee en plakt ze in het drierijige crossover SUV-pakket met een grotere breedte.
De vernieuwde Q7 zal in de Belgie te koop worden aangeboden met zitplaatsen voor zeven passagiers. Voorin zullen de rijders van de voorstoel worden getrakteerd op een feest van technologie op verschillende versies, waaronder een digitaal instrumentenpaneel en een extra paar schermen op het instrumentenpaneel dat geluid, klimaat, navigatie en andere autofuncties verwerkt. Audi Q8 grotendeels een harde knop die touch screen ondersteunt, hoewel sommige redundante schakelaars op de spaken van het stuurwiel zijn aangebracht.

2020 Audi Q7

De Optionele uitrusting omvat een Bang & Olufsen-audiosysteem, een ionisator-aroma en een massage van de voorstoelen. Adaptieve cruise control systeem dat beschikbaar is kan de snelheid automatisch aanpassen op basis van de verkeerssituatie en de aangegeven limiet.

Buiten heeft hij  een gapende, verchroomde grille met zes horizontale staven die van de Q8 lijken te hebben geleerd. De plaat zit laag op de bumper en wordt geflankeerd door grote luchtinlaten. Het zijprofiel van de crossover SUV is meer rechtop dan dat van de Q7 en meet ongeveer 68 inch hoog. Strekt 199.2 inch van bumper aan bumper uit, is de nieuwe Q7 slechts een minder dan een halve inch langer dan zijn voorganger. Hij is ongeveer 4 inch korter dan de X7 BMW en ongeveer 6 inch korter dan de Mercedes-Benz GLS-Klasse.

Audi belooft meer bagageruimte, maar heeft niet aangegeven hoeveel van de bagageruimte een 7-zits versie. In Europa wordt hij standaard geleverd met vijf zitplaatsen en biedt tot 72,4 kubieke meter laadruimte in de configuratie, hoewel dat cijfer waarschijnlijk zal veranderen naar een zevenzitsmodellen.

2020 Audi Q7

Underhood, zal Audi een versie van de 3.0 liter supercharged V-6 van het model van vorig jaar, misschien verbonden aan de automatische transmissie met 8 snelheden brengen. All-wheel drive zal waarschijnlijk de standaard zijn bij de lancering. Het is niet duidelijk of de 2.0-liter turbo-4 die in een bepaalde configuratie van de Q7-uitgang wordt aangeboden.

2020 Audi Q7

Plug-in hybride is aangekondigd voor Europa.

Wat kunnen we zeggen over het exterieur design?

Direct na de vleermuis behaalde Audi een grote overwinning in de stylingafdeling, waarmee hij het uiterlijk van een sexy nieuwe Q8 nabootste. De voorkant heeft een achthoekige nieuwe grill met scherpere designlampen en body cladding lopen langs het zijprofiel om hem er robuuster uit te laten zien.

2020 Audi Q7

In het binnenland is de styling van de achterkant niet zo dramatisch als bij de Q8 coupé, maar het ziet er wel uit als bij de Q5 dan ooit. Deze facelift ziet er verrassend veel belangrijker uit dan een aantal van de recente herontwerpen van Audi en zal veel kopers misleiden om te denken dat dit een geheel nieuw model is.

Welke motoren en Prestaties bied de nieuwe Audi Q7 2020?

Hij wordt aangedreven door ofwel een 253 pk 2,0-liter turbo inline-vier producerende en 273 Nw van het koppel of een 3,0-liter supercharged V6 met 329 pk en 325 Nw van het koppel.

2020 Audi Q7

De V6 is niet verouderd in termen van vermogen, maar had last van de pomp. Wij hopen dat de Q7 een 3,0-liter turbo V6, vergelijkbaar met de mildehybride hulp van Q8, 335 pk en 369 Nw koppel produceert, gekoppeld aan een achttraps automaat. Mild-hybride systeem maakt het stop-start systeem gladder, waardoor het bijna onzichtbaar wordt.

Hoe ziet het Interieur van de nieuwe Q7 2020 eruit?

De indeling van het geheel nieuwe interieur draagt bij aan deze illusie is het geheel en niet alleen een facelift. De pop-up screen-bedieningsknop ontbreekt en is vervangen door een dual-screen opstelling die in de meeste van de nieuwe Audi-modellen terug te vinden is.

2020 Audi Q7

De nieuwe multimedia-interface is niet alleen esthetischer, maar bevat ook de nieuwste technologieën, zoals LTE-connectiviteit, Wi-Fi-hotspot, spraakbesturing, Google Earth, smartphone-integratie en Amazon’s Alexa. In Europese steden kan de auto de bestuurder zelfs de optimale snelheid aangeven om de volgende groene verkeerslichten te maken.

2020 Audi Q72020 Audi Q72020 Audi Q7

Audi zal een goede Q7 verkopen met vijf of zeven zitplaatsen. hij is lichtjes gegroeid en meet nu 16,6 meter lang, 6,5 meter breed en 5,7 meter (inclusief dakantenne). Audi zegt dat hij de concurrentie zal verslaan op het interieur, evenals de lengte van het hoofd en de elleboogruimte en de achterste laadruimte biedt 30,5 tot 72,4 kubieke meter van opslag afhankelijk van de stoel is gevouwen. Q7 is altijd iets groter dan zijn secundaire concurrenten zoals BMW X5 en Mercedes GLE maar kleiner dan full-size SUV’s zoals de nieuwe X7 en GLS.

2020 Audi Q7

Nu vraagt u zich af wat moet ik kopen?

De beide belangrijkste concurrenten van deze Q7, BMW X5 en Mercedes GLE, hebben onlangs een grootscheepse herinrichting ondergaan, waardoor ze tot de top van de klasse behoren. Audi reparatie mag dan niet drastisch zijn, maar helpt Q7 wel concurrerend te blijven. Q7 verkoop zijn stabiel gebleven sinds 2016 en slechts licht gedaald in 2018. Deze nieuwe facelift te worden sterk doen herleven verkoop wanneer hij aankomt.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: