Officiele: MG E-motion 2021

MG E-motion 2021, het elektrische coupéconcept dat voor het eerst werd onthuld op de autosalon van Shanghai in 2017 – zal in 2021 op de markt komen.

Het elektrische MG E-motion heeft een breed bereik van 498 km en kan in minder dan vier seconden van 0 naar 100 km/u halen, dankzij een tweemotorige opstelling die zorgt voor een vierwielaandrijving.

De productieversie kan op een cyclus van officiële WLTP-rendementen tot 402 km worden teruggeschroefd, en MG is van plan om de E-motion over twee jaar te lanceren dus in 2021, het paradepaardje van de auto.

“De e-motion komt eraan”, zei het hoofd van de Britse MG van product en planning Matthew Stevens, en sprak met de pers en zie. “De auto is echt en het is nog een paar jaar te gaan.

“We denken dat het een bijna uniek segment is, vooral in West-Europa, omdat er geen andere auto is die doet wat hij doet in de klasse. Het zal een echte intentieverklaring zijn; een ‘halo’ auto. ”

MG E-motion 2021 is ingesteld op het gebruik van een modulair elektrisch voertuigplatform dat is ontworpen door het Chinese bedrijf SAIC, het moederbedrijf.

Het is echter onwaarschijnlijk dat de in het concept getoonde schaardeuren en gebogen glazen dak de overgang naar de productie zullen overleven.
“De E-motion heeft een opmerkelijke technologie”, voegt Daniel Gregorious, verkoop- en marketingdirecteur van MG, toe. “Het raakte ons erfgoed als fabrikant van sportwagens.”.

Matthew Cheyne, de verkoop- en marketingbaas van MG, zie dat E-motion 2021 tegen een prijs van minder dan 30.000 dollar.

E-Motion vlinderdeuren hebben een opvallende blikvanger en hebben een vierzitsindeling aan de binnenkant. Met behulp van een systeem van geavanceerde connectiviteit en infotainment touchscreen voor de voor- en achterpassagiers.

Een sportwagen is verre van de vriendelijke massamarkt GS MG en MG 3 supermini SUV die momenteel op de markt is voor de verkoop van MG, een SAIC van het bedrijf, maar de woordvoerder benadrukte dat het MG-merk zich op deze modellen heeft voorbereid. Het zal de eerste volledig elektrische Model MG zijn die geproduceerd wordt sinds het EV-concept van 2014.

De nieuwste auto’s

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: