Maak kennis met de Range Rover SVR (2020)

Prijs: € 137.500

SVR Range Rover 2020 is de meest capabele performance-SUV ter wereld en combineert ongelooflijke prestaties met een onvergetelijke soundtrack.

Officiele: Range Rover SVR 2020

Range Rover SVR en andere auto’s herontwerpen hun voertuigen meestal om de vijf tot zes jaar. We stimuleren een langere levensduur en het risico bestaat dat ze te gedateerde producten hebben.

Land Rover is sinds het modeljaar van de Range Rover Sport 2014 niet meer volledig herontworpen. Vergeleken met sommige van de nieuwere luxe SUV’s (waaronder een aantal van de nieuwere SUV’s (waaronder een aantal in de lijn zelfs Land Rover), zou Sport wel eens als een beetje gedateerd kunnen overkomen. Gelukkig is er genoeg om de laatste updates van Range Rover Sport een goede keuze te houden.

Sport mag dan een oldtimer zijn, maar het lijkt net zo fris als een gloednieuwe SUV. De eer is mede te danken aan een belangrijke opfrissing in 2018. Het vernieuwde interieur met een nieuw infotainmentsysteem, een secundair touchscreen voor klimaatbeheersing en meer. En eind vorig jaar heeft Land Rover de vorige supercharged V6-motor vervangen door een turbo met zes nieuwe machines. Deze machine, dankzij het mildehybride systeem, is zuiniger met behoud van een sterk vermogen.

SVR heeft nieuwe viercilinder plug-in hybride aandrijflijn (Land Rover noemt het PHEV of P400e) beschikbaar. Hij produceert ongeveer 400 pk, en de Land Rover zegt dat hij 35 km in EV-modus kan rijden voordat een gasmotor in werking treedt. Hij moet aantrekkelijker zijn voor potentiële eigenaren die meer in de stad hebben gereden dan off-road.
Terwijl de Range Rover Sport nog steeds wordt gevoeld, is de Range Rover Sport de laatste tijd competitiever geworden. De BMW X5 is vorig jaar herontworpen, en de Mercedes-Benz GLE en de volledig nieuwe Audi Q8. Misschien wilt u zelfs eens kijken naar de nieuwe strakke velar Land Rover. Maar over het geheel genomen denken we dat de Range Rover Sport sterk genoeg is om de concurrentie te stapelen.

Hoewel de SE vol met wenselijke functies, biedt de SE niet veel in de manier van maatwerk. beschikbare functies en de beschikbare pakketten en stand-alone keuze is beperkt tot dit basismodel. We dachten dat het de moeite waard was om het extra te betalen voor de HSE. Het wordt geleverd met twee SE-pakketten, plus een paar extra functies die luxe kopers mogen verwachten. Het opent ook de deur voor een paar alternatieve aandrijflijnen – die P400e plug-in hybride en P525 supercharged V8, samen met een uitgebreide lijst van optionele functies.

De Nieuwste Auto’s

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: