Nieuwe suzuki S-Presso 2019 is onthuld

De meest waarschijnlijke prijsstelling voor de nieuwe Suzuki S-Presso 2019 micro-SUV wordt ergens in september van dit jaar aangekondigd. Suzuki S-Presso zal verkocht worden via het dealerkanaal Arena. Voor degenen die het niet weten, de actuele productie-specificatie versie van de Future S Concept maakt zijn werelddebuut op de 2018.

Hij wordt de kleinste SUV op de markt en zal onder de Brezza Vitara compacte SUV zitten. Dit model zal de SUV als een rechtopstaand model laten zien (in tegenstelling tot het crossover-design van Ignis en S-Cross) en zal het opnemen tegen modellen als de Renault Suzuki S-Presso verwacht een bodemvrijheid van minstens 180 mm en een hoge zitpositie.

Gerelateerde afbeelding

Suzuki S-presso 2019 interieur is naar verwachting beschikken over een “Celerio-achtige” ruimeinterieur, met een donkergrijs interieur en kleurgecodeerde interieurdelen, zoals op het concept te zien is. Het Dashboard ontwerp zal ook geïnspireerd worden door het concept. Hij krijgt een lay-out van het Mini-esque dashboard met digitale snelheidsmeter en infotainment scherm gemonteerd in een grote ronde behuizing. De centrale AC ventilatieroosters worden aan beide zijden geplaatst.

Net als de nieuwe Suzuki-modellen zal de model ook naar verwachting gebaseerd zijn op een flexibel en lichtgewicht Heartect-platform. Verwacht dat Suzuki onder de motorkap een 1,2-liter benzinemotor zal gebruiken die voldoet aan de BS6-norm en die ook werkzaamheden zal uitvoeren op een aantal auto’s zoals de Suzuki Wagon R, Swift, Ignis en Baleno. Verwacht dat Suzuki ook op dit model een CNG-variant zal aanbieden, zij het iets later.

suzuki S-Presso 2019suzuki S-Presso 2019 design

Met de S-Presso wil Suzuki profiteren van de grotere voorkeur van de Indiase consument voor SUV’s en hoog rijdende auto’s – tot nu toe heeft alleen Vitara Brezza en S-Cross die aan deze voorwaarden voldoen. Verwacht meer details over de suzuki S-Presso, naarmate we dichter bij de introductiedatum komen.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: