Nieuwe Mini Cooper SE 2020 Beoordeling

Mini Cooper SE 2020 Review en Rating:

Volledig elektrische Mini Cooper SE 2020 zal terug te brengen alle vroege pioniers Mini voorkeur elektriciteitsbedrijf inspanningen eerste 2009 Mini E, in een meer conventionele pakket, praktisch.

Het zal nog steeds de sportiefste Mini, met een aandrijflijn reactie is sneller, en het zwaartepunt is lager, dan de gas-aangedreven Mini Cooper S.

De grootste stijging was dat hij boven de 32,6 kilowattuur accu heeft, die meestal onder de vloer zit in de T-vorm onder de achterbank en tussen de voorstoelen.

Mini Cooper SE 2020 design

Mini zegt dat hij in Europa wordt geschat op 234-270 km op de snelweg en in de stad.

Mini kan de CCS Combo DC snellader met maximaal 50 kW vullen, wat in een half uur tijd 128 tot 144 km van de kosten zou moeten opleveren.

Elektrische model van de Mini Cooper:

Zes decennia nadat het oorspronkelijke icoon Mini in de scene is gebarsten, is een volledig elektrische versie klaar om een voorproefje te geven van het inmiddels bekende merk van plezier en sportiviteit in de scene van elektrische auto’s. De Elektrische MINI is een van de meest bekende en meest populaire modellen in de wereld van de elektrische auto.

Hij zal ook proberen de wensen van de MINI te verenigen met de aantrekkingskracht van een elektrische aandrijflijn zonder uitstoot. MINI zegt ook geen concessies te doen aan de praktische bruikbaarheid van de accu, want de Elektrische model van mini heeft dezelfde capaciteit als de normale driedeurs MINI Hatch.

Hoeveel km kan hij afleggen? Prestaties

Met een elektrische motor die een geclaimd 181 pk en 199 NW koppel genereert, zou de elektrische MINI vrij snel een kleine drie-deurs aanloop kunnen zijn. de auto kan in 7,3 seconden van 0-100 km/u gaan, en emissievrije superminitops met een snelheid van ongeveer 149 km per uur.

elektrische mini motor

Hoewel de accu niet meer het gewicht moet toevoegen (met 1.365 kg, de 145 kg zwaardere, automatische driedeurs MINI Hatch met benzinemotor), zegt de elektrische MINI nog steeds rijdt zoals een moderne MINI zou moeten rijden. Het bedrijf ging zelfs zo ver om te zeggen dat het elektrische model “nog dynamischer” is dan conventionele voertuigen, zoals elektrische accu’s, dat het zwaartepunt van de auto lager in de auto is verschoven en de gewichtsverdeling verbetert, met minder gewicht over de voorwielen.

Er zijn standaard vier rijmodus: Mini Sport-modus heeft een directere besturing en vermogensafgifte sneller; de middelste instelmodus heeft een minder agressieve besturing; de groene modus vermindert de reactie van het gaspedaal; de groene grens + de groene modus aan of uit, zoals airconditioning, die het vermogen aan of uit doet afnemen om het resterende batterijbereik te helpen maximaliseren.

Hoe ziet het Interieur Mini Cooper SE 2020 eruit?

Het elektrische luik zal een aantal kenmerken hebben die niet worden gedeeld met Minis die een verbrandingsmotor onder de motorkap hebben. Het nieuwe digitale bestuurdersdisplay (op het dashboard waar de oproep eerst wordt geplaatst) laat de bestuurder toe om de resterende informatie in de gaten te houden, zoals de variatie, en het standaard 6,5-inch aanraakscherm bevat een ingebouwd navigatiesysteem dat verkeersinformatie en realtime informatie over nabijgelegen oplaadstations kan geven, evenals deze energie-intensieve plot, in ieder geval tot de bestemming.

Mini Cooper SE 2020 interieur

Het infotainmentsysteem is compatibel met Apple CarPlay, volgens een persmededeling, hoewel er geen melding wordt gemaakt van Android Auto. Een mobiele telefoon applicatie stelt de bestuurder in staat om het laadproces te controleren via de smartphone is aangesloten. dual zone automatische airconditioning standaard over het hele bereik.

De Kopers die kiezen voor mid-level specificaties hebben items zoals achterparkeersensoren, een achteruitrijcamera en verwarmde stoelen, en degenen die ervoor kiezen om de top te trimmen krijgen een groter 8.8in touchscreen infotainment systeem, head-up display unit, Harmon Kardon geluidssysteem, panoramisch schuifdak, LED matrix verlichting (die kan detecteren voertuigen vooruit en dip de lichten om hen heen, terwijl volledig verlicht de rest van de weg) en een draadloze telefoon opladen.

Mini Cooper SE 2020 cofferbak

Als MINI is het waarschijnlijk ook mogelijk dat er uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zijn, heeft bevestigd dat de topkopers van elektriciteit Mini kunnen kiezen uit vijf lichtmetalen velgen en zes kleuren voor een puur elektrische hatchback.

Elektrische Mini Cooper SE Batterij:

Onder de nieuwe, strenge testcyclus WLTP, hij is in staat om tussen de 128 tot 144 km te gaan op een enkele batterij. Hoewel dit niet de MINI haalde ook aan dat het laden van 32,6kWh batterij elektriciteit meerdere malen snel genoeg is, dankzij de DC en AC compatibiliteit met type 2 en CCS Combo 2 stekkers. Een DC 50kW snellader, de plaats waar de accu in het openbaar wordt opgeladen, kan de accu in 35 minuten van leeg naar 80% brengen, terwijl de 11kW AC snellader de accu in 150 minuten naar 80% kan brengen, of volledig opladen in 210 minuten.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “Nieuwe Mini Cooper SE 2020 Beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: