LEXUS LF-30 2019, zo zien de toekomstige auto’s eruit

Onthuld: 2019

Lexus LF-30 2019, in Tokyo Motor Show van 2019 is in volle gang en dat betekent een auto die onze e-mailaccount bestookt met veel glimmende nieuwe concepten. Lexus is aanwezig op de 46e editie van het evenement met de nieuwe Lexus LF-30 2019, EV trekt met de LF-30 de signaalgolf van de toekomst wat betreft ambitieuze elektriciteitsbedrijven. Het debuut van onze favoriete show tot nu toe, met vier zitplaatsen, is voorzien van gigantische vleugeldeuren en een groot glazen dak dat zich van voren naar achteren uitstrekt.

Lexus LF-30 2019

Lexus LF-30 2019 lijkt op het eerste gezicht misschien niet altijd een geweldige auto, maar de LF-30 2019 is op het eerste gezicht vrij groot – met een lengte van 5090 mm (200,4 inch) in de lengte van 1995 mm (78,5 inch) en 1600 mm (63 inch) hoog, met een royale wielbasis van 3.200 mm (126 inch). Hij weegt een flinke 2.400 kilogram, maar het was begrijpelijk gezien de totale pakketten vier elektrische motoren – één voor elk wiel. Door deze opstelling kan het voertuig, afhankelijk van de rijomstandigheden, voor of op alle wielen worden aangedreven.

Lexus LF-30 2019 Design

De buitenkant van de nieuwe Lexus LF-30 is ontworpen om visueel energiestroom weer te geven die in de auto zal plaatsvinden als gevolg van de elektrische motoren in de auto, die de motor bij elk wiel om de vier wielen aan te zetten.

nieuwe Lexus Lf-30

Omdat LF-30 geen kapopening had, had hij geen voor Lexus kenmerkende spilvorm”, dus bedekt hij het hele voertuig, met een glazen ruit die van de voorkant van de auto naar de achterkant uitsteekt.

De “gespierde vleugels” aan weerszijden van de auto en de vleugelvormige contouren van de koplamp zijn gespierd en werken met een taps toelopende constructie van de achterlichten om een aerodynamische vorm te creëren.

536 pK

Nieuwe Lexus LF-30 met een gecombineerd vermogen van 400 kilowatt en 700 Newton-meter koppel op de kraan, het nieuwste concept van Lexus loopt tot 100 km/u in slechts 3,8 seconden tot 100 km/u en het hoogste punt is 200 km/u. De vier elektromotoren die 110 kWh accu’s verbruiken, werden op de vloer geïnstalleerd om het zwaartepunt te verhogen en zo de handling te verbeteren.

lexus lf-30 2019
Het concept LF-30 2019 kan volgens Lexus voor 2030 een WLTP-cyclus op basis van een lading tot 500 km overbruggen. Als de accu leeg is, kan deze worden gevuld met 150 kW zonder dat de kabel hoeft te worden gebruikt, aangezien het voertuig is ontwikkeld met ondersteuning voor draadloos opladen.

Interieur van nieuwe Lexus Lf-30

Belangrijke kenmerken in Lexus LF-30 2019 zijn onder meer de systeem-voor-draadsturing en de mogelijkheid om de opaciteit van de zijruiten aan te passen, terwijl de afwezigheid van de B-stijl het voor de achterpassagiers gemakkelijker maakt om in en uit de auto te stappen. Het futuristische interieur heeft een voorpassagiersstoel die is ontworpen om een eersteklas stoel in een vliegtuig na te bootsen en er is een groot scherm waar mensen toegang hebben tot verschillende functies.

Interieur

Lexus LF-30 2019 glazen dak boven de achterbank dient een tweeledig doel, omdat het ook fungeert als een “SkyGate”-etalage die profiteert van de augmented reality technologie om de verschillende soorten informatie te tonen: navigatie, video of gevulde lucht – met een achterpassagier die de gewenste instelling selecteert met behulp van de gebarenbediening. Bovendien is het concept uitgerust met een “Lexus Airporter” drone-tech-ondersteuningsvoertuig dat uw bagage van voor het huis naar de laadruimte van het voertuig vervoert.

dashbaord

Op Ries

De chauffeur voelt zich dan als een piloot van een straaljager. De passagier, op de weg, reist eersteklas dankzij een stoel die is geïnspireerd op de hoge-zoötische vliegreis en een gebaargestuurd scherm. De achterbank kan achterover leunen en de mensen die erin zitten kunnen films kijken op een stem- en gebarengestuurd glazen dak met de naam SkyGate. De SkyGate kan als alternatief navigatierichtingen of een sterrenhemel tonen.

Wanneer komt Lexus LF-30 2019 eruit?

Lexus LF-30 die in 2019 is onthuld komt in 2030 op de markt.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: