Maak kennis met de nieuwe Ford Transit 2020

Nieuwe Ford Transit is een groot genoeg, het biedt een heleboel nutsvoorzieningen zonder een open bed of sancties in verband met kilometers en rijden stijve vrachtwagen. En nieuwe Transit is bijgewerkt met veel functies die het aantrekkelijker moeten maken voor gezinnen en bedrijven.

Transit is niet beschikbaar met vierwielaandrijving, maar voor nieuwe Transit lost Ford eindelijk dat overzicht op. Dit maakt de Transit een betere keuze voor mensen die in een koud klimaat leven, maar ook voor avontuurlijke mensen die wat verder van de gebaande paden af willen. Naast de toevoeging van de optionele vierwielaandrijving krijgt Transit twee nieuwe motoren en een automatische 10-versnellingsbak. Een reeks van bestuurdershulp is ook toegevoegd aan de opstelling, met inbegrip van voorwaartse botsingsmatiging en binnenlandse technologieeigenschappen zoals WiFi-hotspot 4G LTE.

Ford Interieur van nieuwe Transit 2020

nieuwe interieur ford transit 2020

Een compleet nieuw dashboard biedt een groot aantal bekerhouders, prullenbak en cubbies, USB-aansluiting, full-color display en selectiecentrum: 4,0-inch of vrijstaand 8,0-inch kleurenaanraakscherm zoals op de nieuwe Explorer. Grijpgrepen vergemakkelijken de toegang van de voorkant zonder afbreuk te doen aan de zichtbaarheid, nieuwe en betere ventilatie, direct verwarmde en gekoelde lucht en over het algemeen verbeterde ergonomie. nieuwe kleuren, waaronder Ebony Black en Palazzo Gray. Zwenkbare voorzetels zijn beschikbaar op verzoek van de klant recreatievoertuigen. Er is ook een nieuwe configuratie met vijf zitplaatsen voor de bemanning, die drie tweede rij zitbanken voor een vrachtverdeler monteert, met beschermingsgordijnairbags voor alle buitenboordpassagiers (eerste segment). Verrassend genoeg is de achterbank niet beschikbaar, omdat het ontwerp van de middenconsole (één van de drie) voor de Crew Van niet compatibel is. Nieuwe handgrepen in de achterklep van de vrachtdeur helpen zonder de breedte van de opening te verminderen.

interieur

Het tweede scherm 3 SYNC ondersteunt het nieuwste besturingssysteem Android Auto en Apple CarPlay. Standaard op alle Transit is een modem FordPass Connect biedt connectiviteit hotspot 4G Wi-Fi LTE tot 10 apparaten, en de vloot klanten kunnen kiezen voor Telematica nieuwe Ford en Ford Data Services suite van tools om te helpen de efficiëntie van de vloot te optimaliseren met de order-to-delivery statusrapportage, hek met waarschuwingsgebied, en belangrijke prestatie-indicatoren. Het kan zelfs een potentiële verspilling van brandstof melden en een leidraad bieden om deze te verminderen. Managers kunnen herinneringen en waarschuwingen voor het onderhoud van het voertuig krijgen, waardoor het planningsproces van de planningsservices wordt vereenvoudigd en de uptime wordt gemaximaliseerd.

2020 ford transit ruimte

Motor Prestaties

Onder de motorkap zijn er twee nieuwe motoren om uit te kiezen. De eerste is een 2.0 liter viercilinderdieselmotor met turbolader en de tweede is een 3.5 liter V6 benzinemotor. Deze motor vervangt respectievelijk de oude 3.2-liter diesel en 3.7-liter V6. Beide nieuwe motoren zijn gekoppeld aan een 10-versnellingsbak Ford, ons systeem zoals andere Ford-producten, waaronder de F-150, en de F-150.

ford transit 2020 motor prestaties

De officiële vermogensspecificaties zijn nog niet vrijgegeven, maar deze motorupgrade zou meer trek- en transportmogelijkheden moeten bieden. Gecombineerd met de automatische versnellingsbak met 10 versnellingen, verwachten we ook te profiteren van de brandstofbesparing. de bijgewerkte aandrijflijnen moeten beschikbaar zijn op alle bekende wielbasis en de dakhoogte van deze configuratie, blijven de Transit een veelzijdige speler in de full-size bestelwagen.

Nieuwe exterieur

Drie nieuwe grilleontwerpen die zijn afgestemd op de verschillende varianten, met een twin-turbo model, krijgen een van de grootste voor een betere koeling. Het wordt geflankeerd door een gereviseerde lamp met hogedrukontladingsverlichting en LED-surroundverlichting in de wagen. Er zijn nu elektrisch bedienbare deuren beschikbaar en zoals gezegd is het aantal bouwbare configuraties (wielbases, dakhoogtes, 150/350 capaciteit, soorten deuren, zitopstellingen, laad-/passagierscabine/chassis-cabine/uitsparing, aandrijflijnen, etc.) uitgebreid met 64 -92. De lamp is nu ook leverbaar met een elektrisch bedienbare schuifdeur.

nieuwe ford transit laadruimte

Wanneer is hij te koop?

Met al deze wijzigingen aan de nieuwe Ford Transit 2020 willen we graag de officiële vermogenscijfers zien en kijken hoe hij op de weg presteert. Een update van de interieurtechnologie moet er ook voor zorgen dat deze wagen leefbaarder wordt. Volwaardige personen- en bestelwagens krijgen een overvloed aan moderne apparatuur, de mogelijkheid om het comfort in de loop der tijd te upgraden en te verbeteren, dus we waren benieuwd hoe utilitair het nieuwe model is.

We hebben nog geen officiële prijsinformatie, maar we zullen meer weten als Ford de verkoop datum bekend maakt.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: