Maak kennis met nieuwe Alpine A110 2020

Alpine A110 2020

Op dit moment hebben fans van de Alpine A110 2020 twee keuzes voor het racen

Preview: Alpine A110 2020

Alpine A110 is in Amerika niet zo bekend als het zou moeten zijn. We hebben het zowel over de klassieke achtermotor uit de jaren zestig van de vorige eeuw als over de moderne revival met de motor iets verder naar voren. De oldtimer was een liefje van een sportwagen die veel succes kende, waaronder de onderscheiding dat hij in 1973 de eerste officiële wereldkampioenstitel in de rallywereld opeiste. Nu is Alpine 2020 op zoek naar een deel van die voormalige glorie met zijn nieuwe A110 Rally, speciaal gebouwd om te concurreren op podia over de hele wereld.

Motor Prestaties van 2020

De Alpine A110 is precies wat hij klinkt: Een A110 aangepast met een rolkooi, race emmers en zespuntsgordels om mee te kunnen doen aan gesanctioneerde etappe rally’s. Andere upgrades zijn onder meer driewegverstelbare dempers, Brembo-remmen, een Bosch ABS, een sequentiële zesversnellingsbak en een beperkt slipdifferentieel. Daarnaast is de 1,8-liter turbo-inline-vier inline-4 getuned ten noorden van 300 pk.

Nieuwe Alpine Modellen

Op dit moment hebben fans van de Alpine A110 2020 twee keuzes voor het racen: Rijd een A110 Cup in de eenmakingsreeks van de auto of koop een A110 GT4 om te racen in eender welk kampioenschap van de GT4-klasse op de weg. Nu is er een andere A110-racewagen beschikbaar: Een fabrieksrallyauto die ontworpen is voor de R-GT-klasse van de FIA.

De nieuwste Auto’s

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: