Maak kennis met de nieuwe 2020 Aston Martin DBX

  • 2020 Aston Martin DBX Review:

De eerste SUV van Aston Martin, de DBX 2020 die momenteel in de echte wereld wordt getest met een geplande vijfdeurs SUV.

De luxueuze SUV van Aston Martin DBX 2020, die het basisplatform deelt met de DB11, zal de concurrentie aangaan met onder meer de Lamborghini Urus, Bentley Bentayga, met een indrukwekkend off-road- en sleepvermogen en veel prestaties.

Aston Martin DBX

Hoewel de aandrijflijnen onbekend zijn, is het voor de Aston Martin DBX mogelijk om een V8 van Mercedes-AMG te gebruiken. De kenmerkende duidelijke styling van het gecamoufleerde prototype was onder meer een rechthoekige grille en een achterspoiler. Aston Martin DBX Prijs is nog niet Bekend

  • Motor en Rijtest:

Aston Martin DBX

Specifieke details over de aandrijflijn zijn onbekend, maar wij denken dat de Aston Martin DBX zal beginnen met een V-8 motor van Mercedes-AMG. Een hybride model zal uiteindelijk volgen, en verderop in de weg wordt een volledig elektrische versie verwacht.

Aston Martin DBX

DBX zou een basisplatform delen met de coupé DB11, en we hopen dat we voornamelijk van aluminium gebouwd zullen worden. Tot nu toe heeft het bedrijf alleen foto’s vrijgegeven van een prototypeversie, verpakt in camouflage. Echter, het is gesluierd Aston heeft zo’n duidelijk handelsmerk ovale grille aan de voor- en achterspoiler gemonteerd. Natuurlijk, de verhoogde rijhoogte en de vierdeurs carrosserie zijn de gebruikelijke elementen voor een merk dat bijna uitsluitend is gebouwd en supercoupé-Rapide S is niet inbegrepen.

  • Interieur:

We weten niets over het interieur van de Aston Martin DBX, maar we kunnen gerust stellen dat de koper een goede laag leer, een echte houten bekleding, echte metalen accenten en ruimte voor minstens vier volwassenen kan verwachten.Aston Martin was zich er terdege van bewust dat de bouw van een SUV die nodig is om de financiële levensvatbaarheid te behouden en de verkoop van eersteklas rivalen als Bentley Bentayga en zelfs de Porsche Cayenne Turbo S. medelijden DBX pas eind 2019 officieel bekend zal worden gemaakt voor de start van de productie in de fabriek Saint Athan Aston Martin in Wales het jaar daarop. Voorafgaand aan de opening zei het bedrijf dat de DBX SUV een “heel andere” optie zou zijn in de lijn van high-performance, en een optie die de badge-prijs waard is.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Eén gedachte over “Maak kennis met de nieuwe 2020 Aston Martin DBX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: