Hyundai derde generatie i10 2020

De derde generatie i10 Hyundai 2020 krijgt een gedurfde nieuwe look, meer binnenruimte en een betere connectiviteit …

hyundai i10 2020 N

Overzicht

Hyundai heeft de afgelopen jaren zijn aandacht gericht op het vernieuwen van de SUV-lijn in Europa, waardoor het personenwagenassortiment een beetje achterop is gebleven.

De I30 en Ioniq is de enige volledig nieuwe auto die de afgelopen drie jaar op de markt is gebracht, waarbij de rest van de lijn een facelift heeft gekregen. Koreaanse auto’s richten nu hun aandacht op de onderkant van de line-up en spionageschoten zijn daar het bewijs van. Wat u ziet is de i10 stadsauto die het geheel nieuwe live in Spanje test.

Hyundai Motor Prestaties van i10 2020

Bij de lancering zullen twee benzinemotoren worden aangeboden: een 1,0-liter driecilinder 66 pk en 83 pk 1,2-liter viercilinder. Ervaring met de huidige i10 toonde aan dat een sterkere keuze voor de meeste mensen de beste keuze zou zijn. Beide motoren zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde of automatische vijftraps versnellingsbak.

i10 hyundai 2020 achterkantachterlichti10 hyundai N line

Een krachtigere motor met 1.0-liter turbolader wordt later verwacht, terwijl de hete I10 N voor de Volkswagen Up GTI niet is uitgesloten.

Hoe ziet het Interieur eruit?

Binnenin vindt u een 8.0 inch touchscreen infotainmentsysteem met Apple’s nieuwe Android Auto CarPlay en connectiviteit. Er is ook een draadloze oplaadmat om je smartphone in beweging te houden. Kopers kunnen upgraden naar een systeem met serviceverbinding waarmee ze via de app op afstand naar hun i10 kunnen zoeken, de brandstofprijzen in realtime ter plaatse kunnen zien en vanaf hun mobiele telefoon een routebeschrijving naar het navigatiesysteem van de auto kunnen sturen. Er is ook een achteruitkijkcamera om het parkeren te vergemakkelijken.

i10 2020 interieur design

Er is ook meer opbergruimte dan ooit tevoren, dankzij het nieuwe compartiment boven het handschoenenkastje aan de passagierszijde. De koffercapaciteit is met 252 liter onveranderd, maar de i10 heeft nog steeds meer kofferruimte dan de meeste van zijn concurrenten. Ook de achterklep van de kofferruimte is verlaagd, wat het laden en lossen van goederen gemakkelijker moet maken.

De nieuwe auto is leverbaar met vier of vijf zitplaatsen en de achterste kamer is van oudsher een sterkte voor de i10. Inderdaad, in onze herziening van het huidige model, zeggen we dat er geen andere stadsauto’s meer te bieden hebben.

Veiligheidskits voor nieuwe auto’s, inclusief automatische noodstop met voetgangerdetectie, hulp bij grootlicht, hulp bij het onderhouden van de rijstrook en toezicht op de aandacht van de bestuurder.

de nieuwste auto’s Hyundai

 

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: