Exterieurschetsen van nieuwe Skoda Vision IN onthuld

Skoda

Exterieurschetsen van nieuwe Skoda Vision IN onthuld

Twee ontwerpschetsen geven een eerste indruk van de extraverte buitenkant van de nieuwe ŠKODA VISION IN. De ongeveer 4,26 meter lange conceptstudie is een voorloper van een compacte SUV die speciaal voor de Indiase markt is ontworpen en waarvan de productie in 2020 zal starten. De VISION IN zal zijn eerste publieke verschijning maken op de Auto Expo 2020 in New Delhi (5 tot 12 februari).

Exterieurschetsen van nieuwe Skoda Vision IN onthuld Interieur

Design

De eerste ontwerpschets toont het dynamische front van de visueel overtuigende SUV-conceptstudie. Naast een brede motorkap geeft een groot ŠKODA-grille met massieve ribben de visuele indruk vorm.

De renderings geven deze weer met het kenmerkende Skoda rooster, geflankeerd door een paar split-headlights die boven op de zijdelingse luchtinlaten zijn geplaatst. Verderop zien we de aluminium schort, terwijl de gespierde kap bijdraagt aan het uiterlijk. De Vision In Sports Fender flares, pop-out deurgrepen, dakrails, een unieke lichtsignatuur aan de achterzijde, verlichte ‘Skoda’-belettering tussen de achterlichten en een aluminium diffuser die de styling van het voorschort nabootst. De plastic bekleding en de overmaatse wielen ronden het ontwerp af.

De bovenste, zeer vlakke units van de gedeelde koplampen lopen direct door naar de grille. Daaronder bevindt zich een robuust vormgegeven frontschort met grote zijdelingse luchtinlaten en een massieve voorspoiler van aluminium.

Exterieurschetsen van nieuwe Skoda Vision IN onthuld

Motor Prestaties

Hoewel er op het moment van schrijven geen woord wordt gezegd over de olieachtige bits, verwachten we dat de productieversie die binnenkort zal volgen alleen beschikbaar zal zijn met een voorwielaandrijving en kleine benzinemotoren. Het is onwaarschijnlijk dat Skoda hoger zal gaan dan de 1.0 TSI, wat niet per se een slechte zaak is omdat de driecilinder turbo vrij pittig is in de stad.

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: