Deze allesomvattende Cadillac Escalade kan uw nieuwe kantoor zijn

4

Regelmatig conferenties houden in uw voertuig? Je hebt dit nodig …

Ahh onze Amerikaanse neven – ooit de leveranciers van beperking en gematigdheid. Hier is nog een voorbeeld van, Lexani Motorcars 30 “Extended Cadillac Escalade Viceroy Edition Blimey.

Die naam is bijna net zo lang als het voertuig zelf, en het doet praktisch ook wat het op het blikje zegt. Het is een Cadillac Escalade die in het midden is gespleten en is verlengd met nog eens 30 inch (of 76,2 cm voor degenen onder u die schuin staan).

Lexani, die uitstekend zijn voor hun Instagram-lovenswaardige inside herontwerp van SUV’s en bestelwagens, lever op dat moment de XL Caddy alles wat je nodig zou kunnen hebben om het om te zetten in een ‘veelzijdig kantoor’ – inclusief een groter aantal schermen dan je kantoor in de buurt van Dixons.

Net zoals het uitbreiden van de lengte van het voertuig, zal Lexani het ook op gang krijgen en passen in een Rolls Royce-stijl, met sterren gevulde bekleding. Ongeacht de extra kamer krijg je echter vier van de enorme achterover leunende stoelen achterin, dus slechts drie van je collega’s zullen de rit waarschijnlijk waarderen.

In het geval dat je moe wordt van het werken, is er geen mogelijkheid om uitgeput te raken. De Viceroy Edition heeft een gebogen slimme tv, ‘andere’ iPad Pro’s en een PlayStation 4-oplossing – ondanks het feit dat je extra moet betalen voor de extravagante houtblazers van champagne. We wensen dat ons kantoor op die manier was.

Om te zorgen voor de meerderheid van uw apparaat, is er een nieuw beveiligingskader en Lexani biedt zelfs B7-niveau bepantsering die bestand is tegen verschillende rondes van over het algemeen munitie. Dat kan niet alleen voor de PlayStation zijn?

Nog geen woord over de kosten en ook niets over het gewicht – dat zal zeker veel meer oogstrelend zijn dan de kosten.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: