De nieuwe Volvo XC90 2019 beoordeling

4.3

Volvo XC90 2019 prijs:

Benzine
T5250 pkMomentum Pro€ 83.995,-
Inscription€ 88.995,-
R-Design€ 88.995,-
Hybride
T8 Twin Engine390 pkMomentum Pro€ 82.995,-
Inscription€ 87.995,-
R-Design€ 87.995,-
Diesel
B5235 pkMomentum Pro€ 83.995,-
Inscription€ 88.995,-
R-Design€ 88.995,-

BMW X5 2019 afmetingen:


Overzicht

Volvo’s legendarisch beschermde, open en behulpzame zeven-situ SUV, gegeven een nut-and-screw re-boot. Er blijft een opmerkelijke regel over: de motor is dwars gemonteerd, dus een kolossale omvang van zijn lengte kan aan de binnenkant worden aangeboden. Zoals nooit tevoren, omdat ze geen ruimte lieten voor een V8 alternatief. Echt goed, elk onderdeel is helder, zelfs de bijgewerkte Volvo identificatie.

De gloednieuwe fase, motoren en dashboardinterface zijn het eigen werk van Volvo, dus als je het niet verwacht, kun je ze bij een ander merk minder duur ontdekken deze organisatie demonstreert tegenwoordig vrij, zij het onder hands on verantwoordelijkheid voor expansieve Chinese combinatie.

Redelijk, deze familie SUV majors op troost. Het omgaan met is niet vreselijk, maar eerder de primaire zorg is de versoepelde welvaart. Gidsen is zonder gevoel, maar er is niet zoveel rol of onderstuur, en omdat het een 4WD is, heeft het veilige voeten in natte straten. Voorlopig: tot nu toe hebben we alleen die met discretionaire veelzijdige luchtvering geprobeerd. Het dashboard laat zien dat op de meeste modellen alles virtueel is en dat er ook een discretionaire HUD is.

De turbo en supercharged olie heeft geweldige uitvoering en toch slechts vier kamers, dus waarom niet gewoon de diesel te krijgen? Behalve als dat is, heb je de verbazingwekkende kosten nodig die halfweg de helft van de ‘twin motor’ module wegblijven, met 320 pk voor de voorste drukte rij je aan de achterkant nog eens 80 oneven. Beveiliging helpt het autorijden aanzienlijk te vereenvoudigen.

Interieur

Volvo XC90 verhogen

De Scandinavisch huidige dagconfiguratie is uiterlijk verrukkelijk, en de uitvoeringskwaliteit is ook echt hoog. De andere wow factor is afkomstig van het volledig nieuwe infotainmentraamwerk dat zich bevindt in een reagerende tablet die het grootste deel van het middelste streepje beslaat. De ontwerpen zijn in zwang, de doelen hoog en de menu’s verbluffend natuurlijk. U kunt vegen, knijpen en zoomen zonder nauwelijks een vinger op te tillen.

Voor familiereizen is er weinig strijd met het situatiegebied met drie kolommen: de eerste twee lijnen hebben vijf stoelen die allemaal achterover leunen en glijden. De derde regel is meer dan OK voor tieners, en daarachter is de maat van de boot die je op een bescheiden formaat zou vinden. Breid het uit door een tot vijf van de secundaire lounges in te klappen.

BMW X5 2019 veilgheid en betrouwbaarheid

De basisuitrusting is vrij krachtig en omvat 8 traps auto, 4WD, actieve drove bochtverlichting, volledige navigatie en connectiviteit, sneer, parkeerassistentie (benodigd in een auto bite the dust bijna 5 m lang is), auto rem met detectie van voertuigen en voetgangers en fietsers. De nieuwe motoren leveren behoorlijke officiële economie en CO2 uitstoot cijfers operation, en de T8 Twin engine is een verrassend lage 59g/km en 113mpg, hoewel dat afhangt van het vaak aansluiten operation het lichtnet. Momenteel worden de gebruikte waarden voorspeld boven BMW en Mercedes rivalen.

Besluit

Dus rondom gefocust als een grote familiewagen: oogverblindend om in te zitten, beschermd, uitzonderlijk flexibel en niet erg exorbitant om te bezitten

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

0 gedachten over “De nieuwe Volvo XC90 2019 beoordeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: