De nieuwe skoda Vision X 2019 beoordeling

4.5

Het idee van Skoda Vision X is een hybride hybride van halfbloed brandbaar gas

Skoda heeft de enorme en middelgrote hybriden genageld. Momenteel bereidt hij een kleinere Juke voor

Skoda’s grote speelfilmproducent is een kleine hybride met gas. Het staat bekend als de Vision X, en hoe dan ook, deze ingang zonder vierkant groen is een idee voertuig, er zal snel iets fundamenteels hetzelfde zijn als kijken naar dit in de Skoda hybride familie. Vermoedelijk zwaaiend met een naam die begint met ‘K’, als de Kodiaq en Karoq iets kunnen passeren …

Plan inzichtelijk, het is alles behalve een grote verbazing. Skoda heeft scherpe randen die worden gewekt door de edelsteen- en glasproductieconventies van zijn Tsjechische land. Het inpakken van een andere hybride in het assortiment is ook een eenvoudige beslissing voor Skoda. Het is het snelste gedeelte voor het ontwikkelen van voertuigaanbiedingen en individuele individuen van de VW-groep hebben vanaf nu de Arona (een groter, ruftier Ibiza) in de MQB-AO-fase. Alle bouwvierkanten zijn dus voorbereid op de nieuwste, kleinere dan verwachte SUV van Skoda.

Wat dit Vision X-idee onderscheidt, is het verrassende halve en halve kader. De 1,5-liter motor met turbocompressor onder de hoed is omgewisseld om ingepakt brandbaar gas te verbruiken, opgeborgen in twee tanks aan beide zijden van de achternaaf. Skoda zegt dat de motor ook vrolijk is om op petroleumgas, redelijk geavanceerd biogas of kunstmatig afgegeven ontvlambaar gas te blijven draaien. Met behulp van CNG dalen de CO2-uitstromen van Skoda met 18-25 procent, met een klein deel van de NOx-ontladingen. Verandering in biogas of ‘onnatuurlijk gas’ en het is met succes koolstofonafhankelijk.

GERELATEERDE INHOUD

Onbedekt: elke nieuwe Skoda tot 2020

Onbedekt: elke nieuwe Skoda tot 2020

Skoda’s VisionS herziet zijn enorme 4×4, die in de herfst zal plaatsvinden

Skoda’s VisionS herziet zijn enorme 4×4, die in de herfst zal plaatsvinden

De Vision X demonstreert de nieuwe weeny SUV van Skoda

De Vision X demonstreert de nieuwe weeny SUV van Skoda

Skoda-manager: “we bouwen cross-rassen, geen rallyvoertuigen”

Skoda-manager: “we bouwen cross-overs, geen rally-auto’s”

Terwijl die motor een solide 128 pk levert, is er een elektrische motor op de achternaaf om korte liften van 51 lb te geven en maakt de Vision X snel vierwielaandrijving voor een onzeker landschap. Door gebruik te maken van een ingebouwde elektrische motor en een door een riem aangedreven startmotor, deactiveert het voertuig zijn motor tijdens het afdrijven en neemt het dynamische vitaliteit in de 48-volt lithium-deeltjesbatterij. Op het moment dat deze is opgeladen, biedt het frame 1,6 mijl (geen-ontlading) (EV). Naarmate meer stedelijke gebieden actie ondernemen tegen uitlaatgassen, zouden dit soort low-run mengselpromoters aanzienlijk meer normaal kunnen worden.

Skoda heeft bovendien een tank met petroleumreservoir gemonteerd en constateert – bij de NEDC-test – dat een reikwijdte van 403 mijl denkbaar is. Het zal bovendien 0-62 mph voltooien in 9,3 seconden en het beste uitkomen op 125 mph. Op de huidige testnormen zijn de ontladingen zo laag als 90 g / km.

Wat deze huidige aandrijflijn hier aantoont, is dat de module half en half niet de belangrijkste toekomstbestendige keuze is – en er zijn lichtere, goedkopere antwoorden voor minder ontladingen in echt kleine voertuigen. Ondertussen is de Skoda Superb in 2019 klaar voor de helft van het ras en tegen 2020 hebben we ook een volledig elektrisch Skoda-display. Daarom is het schokkende groene lakwerk van de Vision X op dat moment geen incident.

Juist, wie heeft gedachten voor een naam die begint met ‘K’? Conceptualiseren weg …

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: