Audi Q9 wordt einde van 2020 verwacht

Audi

Audi Q9 wordt einde van 2020 verwacht.

Voltooit Audi de Q-serie? De Ingolstadters denken tenminste aan een Q9. De grote SUV kon dan met drie rijen stoelen concurreren tegen BMW X7 en Mercedes GLS. Ook denkbaar is een RS-versie van de Q9 met meer dan 600 pk.

Audi Q9 wordt einde 2020 verwacht

In tegenstelling tot de vorige speculatie stelt Auto Bild voor dat de Q9 2020 een grote, drie-rijige crossover zou zijn om de BMW X7 en Mercedes-Benz GLS uit te dagen. Het zou zelfs een RS-versie kunnen worden met ongeveer 592 pk (441 kilowatt).

Design

Audi Q9 van 2020 model zal gebaseerd zijn op hetzelfde platform als de Q8 en dezelfde designtaal toepassen als het huidige vlaggenschip van het merk SUV.

De Audi Q9 2020 zal gebruik maken van de langgerekte versie van het MLB-platform van de VW, die ook de basis vormt van de Q8, maar ook van modellen als de Porsche Cayenne, Lamborghini Urus en Audi’s recent vernieuwde Q7 SUV. Het moderne, lichtgewicht platform biedt een verbeterde efficiëntie in vergelijking met oudere ontwerpen, waardoor ook de nieuwste elektronische systemen, waaronder de geëlektrificeerde aandrijflijnen, kunnen worden toegepast.

2020 Audi Q9 INTERIEUR

Wat betreft het visuele perspectief zou de nieuwe Q9 SUV dezelfde ontwerptaal moeten gebruiken als het meest recente Q8-model. De Q8 is de eerste Audi met de nieuwe designfilosofie onder de pen van Marc Lichte en de Q9 zou de volgende in de lijn moeten zijn.

Het model zal dus waarschijnlijk gebruik maken van de onlangs geïntroduceerde achthoekige grille met zowel verticale als horizontale lamellen. Soortgelijke carrosserielijnen als op de Q8 zouden ook op het nieuwe vlaggenschip SUV moeten verschijnen, maar er zijn tegengestelde berichten over de daklijn van het model. Sommige bronnen suggereren een ander coupé-achtig model in het assortiment van het merk, maar sommige geven een conventioneel profiel aan. Het model krijgt ook vollaser koplampen en achterlichten als het lijkt zoals verwacht.

Motor Prestaties

Deze 2020 Audi Q9 is het potentieel van de 3.-l V-6 motor geworden. De generator is nuttig tot 300 pk samen met 250Nm koppel. Upright-shot en zelfs AWD zal waarschijnlijk typisch zijn om modellen op het laagste niveau te krijgen. Dat Audi Q9 misschien wel de onderzoekende muilezel is die dit type elektrische generator gebruikt.

Dit kan worden beschouwd als te ontwikkelen voor vrijwel elke elektrische generator in het worden ontworpen. Dat gezegd hebbende, deze provider heeft verschillende methoden. Er zijn nog steeds plaats over screening; daarom is deze hybride, en zelfs elektronisch draaien aandrijflijn zou kunnen hebben de waarschijnlijkheid.

2020 Audi Q9 MOTOR PRESTATIES

Het is eerlijk gezegd de discussie over dat scenario voor aardolie economische punt samen met de hervatting van de propaanprijs unieke financiële besparingen. De complete automarkt wordt gunstig voor ons milieu. Audi is de bedrijfsnieuwe e-ton SUV geworden. Een Q9 zal in het begin niet volledig elektronisch worden. Toch is het in de toekomst goed haalbaar, zeker als het een kruising wordt met 2020.

Interieur

Gloednieuwe 2020 Audi Q9 interieur zal een hedendaagse techniek zijn in vergelijking met de voorloper Q7. Het gebruik van een bovenste gedeelte is meestal grille op doel gebruik te maken van ongelooflijke komt tot een einde. Gedreven hedendaagse technologieën is vaak een eerlijk aanbod met een voorkeursformaat en zelfs zeer effectieve koplampen.

De behuizing is vervaardigd uit confronterende productlijnen, met behulp van donkere huisramen die kunnen zorgen voor meerdere klasse voor vrijwel elke invloed. Huishoudelijke is ongelooflijk aantrekkelijk met familie kunstleder activa, samen met een product of dienst-nieuwe dashboard zonnepaneel met veel bestaande software. Goede draadloze Bluetooth plus Wi-fi associaties, melodieën stereo-installatie methode, luchtstroom dames handtas, samen met de veiligheid plus veiligheidsbanden zijn een paar essentiële is essentieel dat is ontegenzeggelijk in het lichaam methode.

Bron: motor1.com. autobild.de

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: