Maak Kennis met de nieuwe 2020 toyota highlander

Prijs: NB

Samenvatting

Maak kennis met de nieuwe toyota highlander 2020 review en rating, prijs, motor prestaties en vermogen, brandstofverbuik, interieur, passagiersruimte en bagageruimte, veilgheid, uitrustingen. …..

Toyota highlander review en rating 2020

Een van de drie rij crossover originele en meest populaire familie is volledig opnieuw ontworpen, en als je de vorige versie leuk vond, is de kans groot dat je de Toyota Highlander in 2020 geleidelijk aan zult verbeteren. Het komt met een genereuze veiligheidsuitrusting en entertainment functies beschikbaar met de beste brandstofbesparing met veel dank aan een unieke hybride. Dat gezegd hebbende, het is kleiner dan bijna al zijn concurrenten, dus als u van plan bent om vaak gebruik te maken van alle drie de rijen van de stoelen en / of vereist veel bagageruimte, waarschijnlijk niet voor u.

2020 toyota highlander review

Wat kunnen wij zeggen over de Motor-prestaties?

Vermogen komt van een 3,5-liter V-6 met een vermogen van 295 pk of vier wielen via een automatische 8-versnellingsbak.
Met de Hybrid, Toyota plug 2,5-liter inline-4 voor de nikkel-metaalhydridebatterijen onder de achterbank en een continu variabele automatische transmissie (CVT). Het hybride systeem is goed voor een totaal vermogen van 240 pk, maar het aantal is belangrijker, misschien wel de gecombineerde Toyota 34-mpg brandstofbesparingsschattingen.Het was 23 l/100km hoger dan de classificatie dat het uitgaande model en 23 l/100km gecombineerd hoger is dan wat voor de Hybride Ontdekkingsreiziger van Ford werd geschat. De Highlander Hybrid, de benzine-elektrische aandrijflijn werkt met het navigatiesysteem om de verkeerssituatie te voorspellen waarin de dia beter kan resulteren in brandstofbesparing.

Ongeacht wat onderkap, Highlander die in of voorconfiguratie of alle-wiel-aandrijving wordt aangeboden. L, LE en XLE worden met V-6 bussen met omkeerschakelingsbussen voor 50 procent van het motorkoppel naar de achterwielen afgemaakt wanneer dat nodig is om de grip op gladde wegen te verbeteren. De Limited en Platinum gebruiken de vierwielaandrijving op een andere manier om de linker en rechter achterwielen afzonderlijk te breken om de grip te vergroten. Hoogwaardig systeem met verschillende modi voor off-road en glad terrein, maar hij is verre van een rock-crawler.

Wanneer de Highlander Hybrid is uitgerust met vierwielaandrijving, heeft hij een tweede elektrische motor om de achteras van zijn motor aan te drijven. Er bestaat geen mechanische verbinding tussen de achter- en voorwielen.

Hoe ziet het Interieur er uit?

Het interieur behoudt grotendeels de functionaliteit van zijn voorganger, maar maakt het visueel onderscheidend. ook de kwaliteit van het materiaal is verbeterd, met een beter gesimuleerde gestikte lederen oppervlak, maar om eerlijk te zijn zien we op dit moment alleen de platina-afwerking met de bovenkant van het assortiment.

2020 toyota highlander interieur

Interieuropslag blijft een prioriteit. Toyota Highlander behoudt de voorganger in het midden van het dashboard, maar is nu in tweeën gesplitst (één onder de controle van de middenstapel, de andere in de voorste passagier), en er is een squishier, grijpbaarder oppervlak binnenin om spullen veilig te houden. Onderaan is er een groter oppervlak dat specifiek bedoeld is voor zelfs de grootste smartphone. Het is daar waar alle drie de USB-poorten aan de voorkant blijven, terwijl aan de achterkant in de middenconsole achterin (er zijn er geen in de derde rij). middenconsole bin die is opnieuw zeer diep en wordt gedekt door een schuifdeksel – maar er is slechts een deksel clamshell ontwerp is nu slechts een deksel is niet vreemd dat het oude model, en het is dichter gewatteerd om beter te dienen als een armsteun.

2020 toyota highlander ruimte2020 toyota highlander passagiersruimte

In termen van technologie, elke Highlander wordt standaard geleverd met Apple CarPlay, Android Auto, Amazon Alexa integratie, Waze applicatie controle, satellietradio en WiFi in de auto. Alle afwerkingsniveaus, maar op Platinum wordt standaard ook een 8-inch touchscreen meegeleverd, de schermgrootte is nu optioneel op de meeste Toyota. Het is ook hoog genoeg gemonteerd op het dashboard, zodat het gemakkelijk te zien is (en effectief groter, zoals dichter bij de TV zitten). De Platinum heeft een 12,3-inch scherm, dat is de eerste Toyota. Als extra breed scherm, zoals bij Kia Telluride, zorgt het voor 60/40 gesplitste informatie. U kunt tegelijkertijd bekijken en interface-informatie Apples CarPlay hybride, bijvoorbeeld, die de noodzaak om altijd te gaan tussen de schermen te elimineren.

2020 toyota highlander kofferbak

nieuwe Highlander vertaalt zich in meer ruimte binnenin. Achter de derde rij groeit de laadruimte tot 16,1 kubieke meter. Met plat gevouwen rijen kan hij 40,6 kubieke meter. De tweede vouwbare tweede en derde rij opent 73,3 kubieke meter.

Hoe Veilig is hij?

De Toyota is een actieve veiligheidstechniek die geweldig is! Deze technologie is er in vele vormen, ook al vallen veel van hen onder (TSS 2.0) Suite Toyota Safety Sense™ 2.0 van de Suite. Dit is een bundel van actieve veiligheidsfuncties die in veel van de nieuwe Toyota-modellen aanwezig zijn zonder extra kosten. Enkele voorbeelden van de functies die in deze beveiligingsbundel zijn opgenomen:

  • Dynamische Radar Cruise Control
  • Lane Departure Alert met stuurassistent
  • Prebotsingssysteem met voetgangersdetectie
  • …..

Deze functies zijn vaak bewustmakingssystemen en hulpsystemen voor de bestuurder, ontworpen om u bewuster te maken van uw dagelijkse woon-werkverkeer of een weekendavontuur!

 

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: