2020 Tesla MODEL Y Beoordeling

Prijs: € 48.000

2020 Tesla MODEL Y Review:

Order Model Y

De crossover versie van de populairste Tesla auto is gearriveerd in de vorm van de Model Y. Volledig elektrisch zoals alle Tesla auto’s, de 2020 Tesla MODEL Y is de crossover versie van de Model 3 sedan, met een actieradius van maximaal 300 km/u.Kort na de onthulling van de 2020 Tesla MODEL Y zei Tesla dat de eerste crossovers in de herfst van 2020 geleverd zouden worden. Zodra deze elektrische kruisingen bij de ingangen aankomen, zullen consumenten merken dat Tesla tot 66 kubieke meter laadruimte (inclusief een voorkoffer) en inklapbare tweede rij zitplaatsen biedt. De autofabrikant is erin geslaagd om een derde rij beschikbaar op de Model Y, waarvan de hoogste prestaties model zal bereiken 100 km/u in ongeveer 3,5 seconden knijpen. Andere modellen zullen die benchmark in 5,5 seconden geclaimd bereiken.

7829e4b1f0e64667e41b0fdf3859b111.png

Als u ooit in een Model 3 sedan bent geweest, zal het ongelooflijk eenvoudige interieurontwerp van de 2020 Tesla MODEL Y u bekend voorkomen. De bedieningselementen van  Tesal Model Y worden bediend via een 15-inch touchscreen. Modellen met een bereik van 280 tot 300 km komen als eerste aan, gevolgd in 2021 door de standaardvarianten met lagere kosten en een lager bereik.

Het Aandrijflijn van 2020 Tesla MODEL Y:

Net als de andere Tesla voertuigen, waaronder de grotere, middelgrote Model X SUV, is Tesla Y-model volledig elektrisch en zal het verkrijgbaar zijn met twee verschillende batterijmaten en een- of tweemotorige ontwerpen. Het eenmotorige ontwerp heeft een achterste motor die de achterwielen aandrijft. Het dubbelmotorige ontwerp heeft een motor voorin en een motor achterin, waardoor het een vierwielaandrijving heeft.

De Model Y kan laden met behulp van Tesla’s Supercharger netwerk, hoewel u moet betalen voor elke lading.

Wat vind u van het Ontwerp van 2020 Tesla MODEL Y?

Als u een Tesla Model 3 fan bent, dan moet Tesla MODEL Y u tevreden houden. Dat komt omdat de Model Y 2020 er verrassend veel op lijkt als zijn tegenhanger van de sedan. Van de voorkant zonder rooster tot aan de conische staart heeft de Model Y 2020 een veel elegantere stijl dan de meer traditionele SUV’s. 2020 Tesla MODEL Y heeft een veel elegantere stijl dan de meer traditionele SUV’s. De wielopties zijn 18 of 19 inch in diameter, of 20 inch in Performance-modellen.

Het vermogen van 2020 Tesla MODEL Y:

2020 Tesla MODEL Y is snel, vooral wanneer het is uitgerust met het grootste batterijpakket en optionele vierwielaandrijving. Tesla zegt dat het Y-model in de prestatie-instelling in 3,5 seconden zal versnellen van nul naar 100 km/u en een topsnelheid van meer dan 250 km/u heeft. Dat is sneller dan veel andere muscle cars, veel minder kleine en praktische SUV’s. De twee Midtier Long Range-modellen, Long Range RWD en Long Range AWD, variëren van nul tot 100 km/u in respectievelijk 4.8 en 5.5 seconden.

Hoe ziet het Interieur van Tesla MODEL Y 2020?

83ad521e9cd6d542a3b03919cf28d5d7.png

Het interieur van de Tesla MODEL Y wordt gedomineerd door een groot 15-inch touchscreen dat prominent in het midden van het bord is geplaatst. Dit scherm bestuurt alle belangrijke functies, behalve acceleratie, remmen en sturen.

De rest van de 2020 Tesla Model Y cabine is minimalistisch, zeer vergelijkbaar met wat je in Model 3 vindt. Een groot glazen dak laat veel licht toe om de cabine te verlichten, en een optionele kleine stoel op de derde rij Verhoogt de totale passagiersruimte met zeven. Klanten kunnen kiezen tussen zwarte of witte lederen stoelen.

De voorstoelen van de Model 3 hebben bewezen comfortabel en ondersteunend te zijn tijdens lange reizen, en het zicht naar buiten is goed. Hetzelfde zou ook moeten gelden voor de Model Y, een beetje hoger.

Volwassenen zouden geen moeite moeten hebben om zich op de achterbank comfortabel te voelen. Er is voldoende ruimte voor de inzittenden van de achterbank van de Model 3 sedan, dus het belooft veel goeds voor de rustruimte voor de 2020 Tesla MODEL Y passagiers. Een groot glazen dak maakt het interieur een lichte en luchtige plek om tijd door te brengen.

Het eindoordeel over de derde rij van de Tesla Model Y bewaren we tot we kennismaken met de elektrische SUV, maar op basis van de smalle grenzen van de derde rij stoelen in de grotere Model X, de derde rij stoelen in de Model X en misschien is het beter om het aan kinderen over te laten. Die versmalling van de daklijn kan ook een negatieve invloed hebben op de hoofdruimte van eenieder die op de derde rij zit.

Tesla zegt dat de Model Y 66 kubieke meter laadruimte biedt met de tweede en derde rij gevouwen stoelen. Er zijn geen exacte cijfers gepubliceerd over hoeveel de Model Y met zijn tweede en derde rij zitplaatsen kan vervoeren.

Hoe Veilig is 2020 Tesla MODEL Y?

Verwacht dat de Tesla MODEL Y, net als model 3, standaard is uitgerust met een frontale aanrijdingswaarschuwing, automatische noodrem, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter.Optionele veiligheidsfuncties zijn onder meer dodehoekmonitoren, hulp bij het onderhoud van de rijstrook, automatisch parkeren, hulp bij het wisselen van rijstrook en een manier om de auto op te roepen tot de plaats waar hij zich bevindt.

Sommige van deze functies zijn geïntegreerd met Tesla’s AutoPilot zelfcontrolesysteem, dat ook beschikbaar zal zijn op  Tesla Model Y . Een volledige zelfcontrolemodus is beschikbaar als een optie, hoewel een deel van de functionaliteit van het systeem inactief is totdat Tesla de volledige functie op een onbepaald moment activeert.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: