2020 Cadillac XT4 Beoordeling

De 2020 Cadillac XT4 voegt het basisgedeelte van de extravagante subcompacte SUV-klasse toe aan de basis van de XT4. De 2020 Cadillac XT4 heeft veel ruimte, maar mist toch het stempel van de verfijning die van een extravagante auto wordt verwacht.

Cadillac XT4 Compact SUV Automatic Braking

2020 Cadillac XT4 is een degelijke maar niet ongelofelijke extravagante subcompacte SUV. Hij heeft meer logeerruimte dan een groot aantal van zijn cohorten en is daarom een goede keuze voor klanten die een bruikbare achterwaartse zitopstelling nodig hebben in een eenvoudige to -stop hybride.

Hoe het ook zij, een aanzienlijk deel van de kenmerken van de XT4 2020 is onopvallend in contrast met zijn concurrenten. Zo is er bijvoorbeeld zeker geen redelijke overeenstemming over de hulpvaardigheid van het infotainmentraamwerk van de Cadillac XT4 2020, en zijn de mate van lodge clamor en de uitvoering van de remmen niet geschikt voor extravagante voertuigmaatregelen. De Cadillac XT4 2020 is een van de hoger geschatte voertuigen in de klasse, en de kosten gaan omhoog op de uit kans dat u nodig hebt om aangedreven veiligheid hoogtepunten op te nemen.

Welke Motoren en Prestaties Bied de 2020 Cadillac XT4?

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Turbo Engine

Cadillac bood de XT4 aan met een 2.0-liter turbomotor met turbo, net als vrijwel al het andere in deze klasse. Cadillac’s turbomotor produceert 237 aandrijfvermogen en 258 koppel, wat beter is dan verwacht voor deze klasse.

Met 3.876 kg is de Cadillac XT4 2020 echter extra zwaarder dan de meeste andere modellen. In ieder geval is er voldoende vermogen beschikbaar om de XT4 2020 intelligent in beweging te houden en geen hinder te voelen Dit is echter niet één van Cadillac’s bekende V-auto’s, en niemand zou het moeten verwarren met een raket.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV All-Wheel Drive

Cadillac combineerde de motor met een negenversnellingsbak die uitstekend voldoet en in de regel ondetecteerbaar werkt. Hoe dan ook, de werktijden zijn in een rush duidelijk gematigd, vooral als je de versnellingsbak in de handmatige modus werkt met de roeispanen achter het stuurwiel. Bovendien is er een dode hoek bij het schakelen van de derde naar de vierde versnelling, maar de versnellingen wekken de indruk dat ze zo klein zijn dat de snelheid van de motor nauwelijks verandert. Het is een vreemde ontmoeting.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Transmission Gear Shift

De remmen van de 2020 Cadillac XT4 verdienen echter wel lof voor hoe goed ze zijn. Dit was niet de situatie in onze First Drive audit van de XT4, maar in deze analyser is het rempedaal perfect – niet erg stevig en niet erg knarsend. Bovendien voelen de remmen in verbinding met de 2020 Cadillac XT4 zowel solide als overvloedig aan, vergelijkbaar met hun grootte en limiet zijn onnodige overmaat voor deze kleine hybride.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV: Interior Seating

Wat de XT4 2020 betreft, is de XT4 wat lastig, wat de groter dan gemiddelde afdingen combo niet helpt. Het ziet er ongelofelijk uit, maar die bewegende voorraad gaat gepaard met extra onafgeveerde massa die de elementen van de auto beïnvloedt. De XT4 voelt gewoon niet licht en pittig aan, zoals sommige andere kleine hybriden, zoals bijvoorbeeld de XC40 en E-Pace.

Hoe ziet het Interieur van de 2020 Cadillac XT4 er uit?

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Interior Features Controls

2020 Cadillac XT4 is een extravagante tweepuss-SUV met vijf zitplaatsen. De achterbank heeft een royale mate van ruimte, en sinds lang hebben beenreizigers meer ruimte om zich uit te strekken dan ze zullen ontdekken in de rug van tegenstanders als de Acura RDX, Audi Q5 en BMW X3. De voorzetels bieden een grote zichtbaarheid en zijn stabiel voor een breed scala aan carrosseriematen.

2020 Cadillac XT4 en kinderautostoelen:

Er zijn twee afgewerkte LATCH voertuigsite-aansluitingen voor de afneembare rugleuningen van de XT4, net als een derde dasspanner voor de achterbank in het midden van de auto.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Safety Alert Seat

De binnenkant van de 2020 Cadillac XT4 is voorzien van delicaat aanraakmateriaal dat niet zo fijn is als de materialen die je in andere extravagante subcompacte SUV’s zult ontdekken, en de standaard dynamische commotie die het frame doorkruist, zorgt ervoor dat het niet echt goed of slecht is om het lawaai en de motorgeluiden uit de lodge te houden.

2020 Cadillac XT4 Laadruimte (kofferbak):

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Rear Liftgate

2020 Cadillac XT4 heeft 22,5 kubieke meter laadruimte in de kofferbak. Dat is een van de grootste laadgebieden in de klasse en meer ruimte dan u achter de extravagante, conservatieve SUV’s achterin, bijvoorbeeld de Mercedes-Benz GLC en Lexus NX, zult ontdekken. Het instorten van de 60/40 gespleten achterbank levert 48,9 kubieke voet ruimte op, wat normaal is voor deze klasse.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Back Seat Space

XT4 2020 Infotainment, Bluetooth en navigatie:

Het infotainment van de 2020 Cadillac XT4 is eenvoudiger te gebruiken dan een deel van de verschillende Cadillac. Het gaat gepaard met een fris, responsief touchscreen en een handige verzameling van fysieke handvatten en vangsten. Analisten verschillen van mening over de waarde van de infotainment control handle. Sommigen zeggen dat het handig is voor snelle veranderingen, terwijl anderen denken dat het onhandelbaar is.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Interior Front Seat

Standaard highlights zijn voorzien van een 8-inch contactscherm, Apple CarPlay, Android Auto, en een mix van zowel standaard USB- en meer up-to-date USB-C-poorten. Een externe gadgetlader en een Bose-geluidssysteem zijn twee updates die het overwegen waard zijn.

Is Cadillac XT4 2020 Veilig?

Cadillac XT4 Compact SUV Rear CameraDe National Highway Traffic and Safety Administration heeft de 2020 Cadillac XT4 getest en heeft de XT4 een algemene beoordeling van vijf op vijf sterren gegeven. Het Verzekeringsinstituut voor Verkeersveiligheid heeft de XT4 2020 echter niet uitgeprobeerd.

De subcompacte hybride van Cadillac is toegankelijk met een volledige besproeiing van veiligheidsuitrusting die sensoren voor en achter omvat die het tegenhouden van het materiaal, het kwetsbare kant waarnemen, het waakzame achterkruisverkeer, wegstart het waarschuwen van de weg met weg houdt hulp, het geprogrammeerde crisis remmen, en veelzijdige reiscontrole.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Roof Rails with Bikes

Alles in aanmerking genomen, zijn alleen de terugstopsensoren standaard op het basismodel. De Premium Premium Luxury trim en topsport op middelhoog niveau zijn standaard voorzien van voorstopsensoren, kwetsbare zijwaartse controle en een waarschuwingssignaal voor achterwaarts rijdend verkeer. De rest van de toegankelijke veiligheidsuitrusting moet in ieder geval worden geleverd.

Is de Cadillac XT4 2020 een goede SUV?

2020 Cadillac XT4 is een degelijke maar niet ongelofelijke extravagante subcompacte SUV. Hij heeft meer ruimte dan een groot aantal medeleerlingen en is een goede keuze voor klanten die behoefte hebben aan een bruikbare middelbare secundaire lounge in een eenvoudig te stoppen hybride.

2020 Cadillac XT4 Compact SUV Front Driver Side WheelToch zijn veel van de eigenschappen van de 2020 Cadillac XT4 onopvallend in contrast met die van de concurrentie. Zo is er bijvoorbeeld geen onmiskenbare overeenstemming over de handigheid van het infotainment framework van de XT4, en zijn de mate van lodge clamor en de uitvoering van de remmen niet opgewassen tegen de extravagante voertuigprincipes. De Cadillac XT4 2020 is een van de meest gewaardeerde voertuigen in deze klasse, en de kosten gaan omhoog bij de kans dat u de hoogtepunten op het gebied van aangedreven welzijn moet meenemen.

Prijs: € 35.000
  • Rijtest
  • motor en Prestaties
  • Interieur
  • Laadruimte en Passagiersruimte
  • Veiigheid
3.6

Besluit

De 2020 Cadillac XT4 heeft een uitgebreide beenruimte achterin en een ruime laadruimte voor de luxe subcompacte SUV-klasse. Maar verfijningsproblemen – te veel weggeluid in het interieur en een onvoorspelbaar remsysteem – doen weinig om het bovengemiddelde prijskaartje van de XT4 te rechtvaardigen. Hoewel de XT4 2020 wordt geleverd met een degelijke set standaardfuncties, zijn de meeste geavanceerde veiligheidsopties gekoppeld aan dure pakketten. Voordat je aan deze crossover begint, is het de moeite waard om even rond te shoppen.

Facebook Comments

denieuwsteautos.be

Alles over auto's op een site. Kom meer te weten over u toekomstige auto voor dat u het koopt!. Deze blog vertelt u als over de nieuwste auto merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: